Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Párommal ma össze kaptunk egy kicsit.Ma reggel ,amikor felkeltem iszonyatosan fájt a kezem ,annyira,hogy az ajtót sem tudtam kinyitni megkérdeztem,hogy kijön-e hozzám ,mert szükségem van rá ,erre azt mondta,hogy ma fodrászhoz kell mennie munka után úgyhogy nem... Korábban is volt már hasonló eset pl a vonatok és a foci is fontosabb volt nálam.Ő azt mondja szeret és mindent meg tesz ,de beteg vagyok és nem jön ki ,mert neki fodrászhoz kell mennie..Szerintetek ez normális?(mellesleg az illető fiú)2016. júl. 5. 15:06
1/6 anonim válasza:
Gondolom az... De háby ilyen eset volt már és mióta vagytok együtt??
2/6 anonim válasza:
Most azt megérthetnéd hogy van más dolga is ahogy írtad ott a munka is neki meg biztos időpontra megy a fodrászhoz is. A te részedről meg azért elhiszem hogy rosszul esik mert mégis csak jól esne neked ha melletted lenne,szerintem mond ezt meg neki higgadtan hogy nem cseszegetésből hívod csak azért mert szükséged van rá,és hogy ez meg rosszul esik neked hogy ilyen amilyen..
3/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja pár nap múlva 3
2016. júl. 5. 16:34
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Egy jó kapcsolatban ez nem így működik. Nincs szükséged egy ilyen emberre.
5/6 anonim válasza:
De nem értem, hogy fodrász után miért nem tud utána hozzád menni? Fiúknak kb fél óra mire megcsinálják.
6/6 anonim válasza:
Figyi nem haltál bele , ha ezt a kérdést ki tudtad írni. Ne hívogasd minden fittyentésre csak azért mert fáj valamid. Amúgy ha az ajtót sem tudtad kinyitni akkor hogy tudtál neki szólni ? Mert nyilván akkor telefonálni sem tudtál mert annyira fájt a kezed. Elhiszem , hogy beteg vagy az én mamám is az de ő sem hív minden percben valakit csak akkor ha már annyira rosszul van , hogy már az orvosnak is szólni kell. Pedig ő már öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!