Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most ez normális?
Figyelt kérdés
Barárnőmel két napja össze vesztünk vagy is ő megsértödőtt egy olyan 0 semmiségen, hogy az hihetetlen. Nem régóta vagyunk együtt és exekről volt szó és én mondtam egy lányt akinél próbálkoztam 2 éve de csaj lepatintott és azt mondtam neki, hogy ennél a csajnál én nem rugtam labdába. Erre ő azt mondta jól van akkor érjed csak be egy ronda undormányal, mint én. Én nem értem ez miatt miért borult ki tudom, hogy lobbanékony de ennyire. Azóta nem is beszéltünk vagyis közölte a barátnőjével, hogy írja meg nekem, hogy nem fog nekem írni egy jó darabig aztán este meg azt írta azért annál többet vártam, mint amenyit írtál nekem. De amit írtam arra sem reagált2017. ápr. 5. 09:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem kapd el a suliban és beszélj vele!
Mond hogy nem úgy érteted hogy ő nem elég jó neked!
2/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsi az a baj, hogy én koleszos vagyok ő meg nem tehát többnyire hétvégén találkozunk. Am próbáltam neki eagyarázni neki a dolgokat de nem igen hallgat végig
2017. ápr. 5. 10:25
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem mondtál semmi rosszat. Az a lány a múltad, ha annyira tetszene még mindig nála próbálkoznál. Miért is kéne pontosan bocsánatot kérned? Mert a múltban tetszett valaki... hagyd rá ezt barátnődre, ennyire ne legyen már hisztis. Nekem egy barátom volt ilyen, nem volt előtte kapcsolatom, de egyszer mondtam neki hogy szerelmes voltam sokáig egy fiúba. Na ezen úgy megsértődött, miközben neki egy kezemen nem tudom megszámolni hány barátnője volt és sokat mesélt is róluk. De ezzel nem tudsz mit kezdeni a múltadhoz tartozik, nem kell semmiféle bocsánatot kérni miatta.
4/5 A kérdező kommentje:
Azta nálam is ugyan így van. Neki több randija volt, mint nekem és állandóan meséli, hogy ez milyen cuki volt annak meg tök jó volt a haja meg ilyenek. Akkor szerinted idővel lenyugszik?
2017. ápr. 5. 14:08
5/5 anonim válasza:
Igen. Hiányozni fogsz neki és keresni fog. :)
Utána azért beszéljétek majd meg és ezt tegyétek helyre. Én is sokáig futottam a srác után és magyarázkodtam, aztán összekapartam a maradék önbecsülésem és úgy voltam vele, hogy akkor még nem is ismertem, meg eleve egy érzést nem tudsz befolyásolni. Ráadásul 14 éves voltam. Ráhagytam ezt a dolgot egy vita után és másnap ő volt az aki keresett. Az más kérdés, hogy később vége lett, talán pont az ilyen apró hisztik miatt. Egy sráctól meg végképp nem elegáns, mert még mi lányok néha tudunk hisztisek lenni, de amikor ezt egy fiú játsza el mindennap az egy idő után sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!