Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így normális? Hogy lehetne megoldani?
A barátom és én 2 hónapja vagyunk együtt. Ő nem a városomban él, csak itt tanul ezért általában ő szokott jönni hozzánk, mivel szobatársai vannak én nem megyek a koliba. Ilyenkor pl hétköznap sokáig itt van,de nem alszik itt mert nekem másnap suli (még gimibe járok)
Nekem van jogsim és ilyenkor mindig hazaviszem. A koli alapjáraton nincs messze kb 2-3 kilóméter (kocsival 5-10 perc az egész oda vissza) de busz pont nem megy tőlünk ezért nem akarom hogy sétáljon este. Illetve a barátom sose mondta még hogy hazamegy egyedül, ne fáradjak,vagy esetleg megkér hogy vigyem el, mindig csak annyit mond hogy "na mehetünk?" A szüleim nem mondanak semmit de látszik hogy nem tetszik nekik a dolog, mert mégis milyen az ha a lány viszi a fiút ide-oda. Valamilyen szinten engem is zavar, mert kicsit elveszti a szememben a férfiasságát, és nem tudom, örülnék ha ezt nem mindig így kéne megoldani. Ez egyébként az előző kapcsolatomban is probléma volt már, ott is zavart hogy én vittem haza a srácot este, mintha én lennék a fiú..
Valaki valami tanács?:/
19/L 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!