Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék normális, helyes fiúkkal? (13-15évesekkel)
Szia!
Attól függ, hogy mit értesz normális alatt.
Az Én környezetemre pl nem jellemző a cigizés, részegesdi (csak egy picikét), és pávák sincsenek (mi a baj velük egyébként?). Ebből kifolyólag furcsán nézek azokra a kérdésekre, amelyekről üvölt, hogy nekik a magabiztos, helyes, rendes srácok bunkók (Hiszen jobban néznek ki, magabiztosabbak, és nem olyan köcsögök).
Az ilyen kérdésekben a ,,normális'' a visszahúzódóbb, jó tanuló, félénk, csendes, kedves fiúkra szokott utalni, akik egyébként nem is mindig olyan kedvesek a valóságban, egyszerűen csak félnek visszaszólni, és gyakran tesznek szánalmas és támadó megjegyzéseket. Az Én környezetemre ez a jellemző legalábbis...
Nekem a normális jelző annyit tesz ki, hogy az illető értelmes -a tanulmányi eredmények senkit nem érdekelnek-, valamilyen szinten érett (NEM komoly), normális humora van (semmi extra, de van azért humorérzéke), alapjáraton rendes ember (nem baszogat másokat -okkal sem!)
Ha az utóbbira gondolsz, akkor ők alapvetően vegyesen oszlanak el mindenfelé. Ha sok embert látsz, fogsz találni ilyet. Ha a fent említettre, akkor meg nehéz dolgod lesz egy kedves egyedet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!