Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom utálja az összes barátnőmet? 18/L
Már több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és mai napig hallgatom hogy mennyire utálja az összes barátnőmet, mert szerinte rossz hatással vannak rám, más sem jár az eszükben, mint a buli és a hódítások. Úgy érzi, ha gyakran vagyok a társaságukban, akkor több oka van féltékenynek lennie. Ennek hatására közös programokat képtelenség szervezni, külön időpontot kell keresni a találkákra.
Egyébként az ő haverjaival jól kijövök. Gyakran találkozunk össze velük.
Haha, gondolom vmi kis 18/19 éves... Éretlen gondolkodása van még.. Ne hagyd, hogy befolyásoljon, mert csak azt veszed észre, hogy egy időm múlva egyedül maradsz, nem lesz barátnőd...oké ott lesz (talán) ő, de vele nem fogod tudni megbeszélni azokat, amiket a barátnőiddel kellene...
24 F
nos igazából tettek dolgokat a barátnőim amik kihúzták nála a gyufát. Pl az egyik folyamatosan azon problémázik, hogy miért nem megyek velük bulizni (ezzel elhanyagolva őket). Egyik hétvégén megelégeltem a hisztit és elmentem velük. Laza egy óra alatt le is léptek ezzel-azzal, így egyedül maradtam. Amúgy is egy kapcsolatban élő mit akar egy buliban?! Komolyan rosszul érzem magam, mióta barátom van. Az a sok részeg aki rámtapad és ráadásul lerázhatatlan..nekem erre nincs szükségem, de a barátnőim nem értik meg
Aztán a másik eset az volt, hogy a városi barátnőm, (aki tipikusan az a mindene megvan lány és maximálisan el van kényeztetve) édesanyukája rákos lett másodszorra is (nem a rosszindulatú fajta, mai napig él és virul) és a barátomnak meg haverjának mesélte, hogy mennyire összeesett mikor megtudta ..szokásos sokk ha egy hozzátartozó rákos lesz. A fiúk elég jól vannak nevelve, jómódúak és tudják mikor mit illik. Szóval mondták a barátnőmnek, hogy ha bármi van csak szóljon nekik. (a városi kollégiumban laknak, autóval járnak haza és a koleszba a nehéz közlekedés miatt). Na és a lényeg, hogy kb 2 hónappal később a kedves barátnőmmel vásárolni mentünk és hát nála volt az iskolatáskája és mellette egy tornazsák illetve egy szatyor amiben egy nadrág volt. Kicsapta a hisztit szó szerint hogy ez RENGETEG cucc ami nála van, így nem tud hazamenni a bevásárlóközpontból. Szerintem nálam 2x annyi dolog volt, 2x akkora súllyal, mit sem foglalkozva ezzel. Ilyet szólt, hogy hívjam fel a barátom, hogy ugorjon oda értünk aztán vigye el őt 800 méterrel arrébb, azaz haza. Aztán a következő hiszti tárgya, hogy mi az hogy én nem hívom fel stb. Ezek után lehet én is hasonlóan viszonyulnék hozzájuk. Csak jó lenne ha kicsit megerőltetné magát és néha egy picit papucskodna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!