Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet, de egy nagyon régi, jó barátom (természetesen csajszi) szerelmet vallott nekem, elbizonytalanodtam. Mit tegyek?
A párommal (18/L) már két éve vagyunk együtt. Szeretem őt, tökéletes lány, ami alatt a következőt értem: szeret engem, óriási szíve van, mindenki kedveli a családban, okos, vicces, gyönyörű, más szemmel egy szűzies angyal, és csak én tudom, hogy valójában egy vadmacska... Szóval vele tényleg semmi gond nincs, sőt. Történt azonban, hogy egy régi csaj barátnőm, akibe évekig viszonzatlanul szerelmes voltam (őt felejtette el velem a párom) a napokban bevallotta, hogy mindig is szeretett és én leszek neki az első nagy szerelem. Összezavarodtam. (A két lány ismeri egymást, bemutattam őket egymásnak.) Úgy érzem, hogy kezdenek feltörni bennem a régi érzések, és vonz az új, a felfedezetlen, a beteljesületlen.
Mit tegyek?
22/F
Menj rá mindkettőre, csak ne tudják meg.
A lepontozásomra ne figyelj, itt ugyis csak csajok pontozgatnak, minél kevesebb a válaszom pontszáma annál jobban igazam van.
A megoldás, ha mindkettőt szereted és mindketten szeretnek, valamint egymással is jól kijönnek:
POLIAMORI
Üljetek le hármasban és beszéljétek meg akkor is, ha a végén választanod kell. Ez nem kamu, tapasztalat. Persze ne lepődj meg, ha ezután valamelyik partnered behoz a családba még egy pasit... Mert ugye amit neked lehet, azt nekik is. Csak így vágj bele. Már ha van merszed...
Szerintem nem vagy szerelmes a barátnődbe, ha ez a vallomás elég volt ahhoz, hogy felkavarjon egy kicsit is.
Viszont a másik lány meg... róla is megvan a véleményem...most hogy komolynak látja a kapcsolatodat, bele akar rondítani? Régen miért nem kellettél neki? Most miért? Gondolkozz már...undorító...most csak azért kellesz neki mert neked barátnőd van, akivel komolynak mondható lett a kapcsolatod 2 év alatt.
A férjem is hasonlóan járt egyébként. 5 nappal az esküvőnk előtt kezdett el hisztizni neki az egyik lány haverja (akit már sok éve ismert és barátok voltak), hogy miért nem törődik vele, milyen jó lenne ha együtt járnának, és ilyenek....a férjem meg közölte vele hogy erre az előtt kellett volna gondolnia hogy velem összejött, és most már késő. Ez a hajó elúszott.
Nagyon szánalmas. Csak azért kellett volna neki, mert feltűnt neki hogy nem csak dugni járunk össze hanem komoly a dolog...amúgy ez a csaj már 2 másik srácra is rámászott a haveri körből, csak egyiknek se kellett...
Szerintem ez a lány veled kb úgy viselkedik, mint a férjem haverja.
A 9-esnek igaza van!
Ez az úgynevezett lánybarátod marhára szerethet ha csak úgy keltetted fel az érdeklődését hogy lett egy komoly barátnőd és szétakar titeket szedni. Önző!
Kíváncsi vagyok milyen "szomorkás" kifogással magyarázta meg azt, hogy akkor miért nem jött veled össze előbb, hiszen te voltál a NAGY szerelme?
Báhh.. szánalmas.
Nagy hibát követsz el ha a jelenlegi barátnődet megbántod! És szerintem a jövőben válogasd meg a lánybarátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!