Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyelli csomó ember a régi barátnőjét/barátnőit? Mai szemmel mindegyik azt mondja "úristen, miért tetszett nekem? "
Gondolom változott az ízlésük, de egy csomó csomó haver, osztálytárs, ismerős, mikor eszükbe juttatom a volt barátnőjüket, vagy egy képet látok róluk, mert előkerül akkor mindegyik azt mondja, hogy "űristen hogy néz ki xy Hogy tetszhetett? Tök ronda!"
Miért szégyellik? Mármint akkor régen tényleg nagy volt a szerelem, ott enyelegtek, így pár hónap/év után meg elszégyellik magukat.
Most tényleg már rondának látják már a régi barátnőjüket, vagy esetleg haragban váltak el, és ezért mondják?
Én nem szégyellem egyiket sem, pedig volt akivel nem szépen váltunk el.
26F
Szerintem arról van szó, hogy elolvad a cukormáz, és úgy már nem illik bele az ember ideálképjébe az egykori társ.
Nem egy olyan barátnőm volt, aki külsőleg sose volt álomcsaj, és évek múltán megnézve a képeket (úgy, hogy már elmúlt minden érzésem feléjük) rájövök, hogy teljesen ellentétes az én (külső)ideálommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!