Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társaságunkban vannak páran, akik csak akkor találkoznak velünk, régi haverokkal, ha nincs otthon a nőjük. Ez lenne a normális?
Az én párom is ilyen..
Pedig én szivesen találkoznénk a barátjaival
de gondolom nem akarja be kerüljek a csapatba
Én szinte bármikor el tudok járni, ugyanakkor megvan a bizalom is.
Nekem olyan érzésem van, mintha anyu elengedte volna őket.
Vagy én vagyok különc?
Nőként mondom,hogy szerintem ez nem normális. Gondolom azért nem járnak el olyankor,mert nem akarnak otthon balhét. Pedig szerintem nem egészséges ennyire egymásba "gyógyulni",én mindig igényeltem a külön programokat is,így a páromat is küldtem,hogy nyugodtan menjen iszogatni,bulizni a haverjaival nélkülem is. Azért kellett küldeni,mert nem hitte el,hogy nem zavar :D Más kérdés,hogy ez fordítva nem működött,mert az exem általában balhézott,ha nélküle mentem el valahova... Pedig kettőnk közül ő volt az,akiben kevésbé lehetett megbízni,dehát nyilván magából indult ki :)
23/L
Nyilván ők olyan típusok, hogy nincs igazán szükségük a haverokra, jobban szeretnek otthon lenni a párjukkal, de ha nincs párjuk és unatkoznak otthon, időtöltésnek megfelel a haverokkal lógni.
Nem vagyunk egyformák. Az én párom sem jár el külön haverokkal, meg én sem és egyáltalán nem hiányzik. Pedig egyikünk sem tiltja a másikat.
Azért itt most különbséget tennék a haverok, meg az egy-két igazi jó barát közt, mert ők a mai napig barátok maradtak és tartjuk a kapcsolatot, találkozgatunk, beszélgetünk rendszeresen velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!