Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg velem van baj? 13 eves vagyok, soha nem volt meg
fium. Ez szerintetek sem normalis?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a kornyezetem szerint mar reg itt a fiuzas/csajozas ideje,es rosszul erzem magam,amiert nekem meg sosem volt senkim. :c A legjobb baratnom meselte,hogy ma volt az elso csokja (a 4. baratjaval). Aztan van egy haverom,aki cukkol,hogy o milyen helyes,ma 2 lannyal is talalkzott es biztos nagyon feltekeny vagyok,hogy nekem nem megy ilyen konnyen a fiuzas. Ez nagyon rosszul esik tole,de nem veszi eszre magat. Nekem is tetszik/tetszett egy fiu egeszen mostanaig. Nagyon jokat beszelgettem vele, olyan dolgokat mondott el,amiket meg soha senkinek. Szerintem baratkent tekintett ram, megis furan viselkedett velem. Kezdtem elhinni,hogy tetszek neki. Ezt elmeseltem a baratnomnek aztan azt mondta,hogy hagyjam ott a fiut. Nyilvan nem tudtam otthagyni,de nem beszeltem vele annyit. Aztan egyszercsak ramir a fiu az o es a baratnom beszelgetesevel,hogy ok milyen jol elvannak. Merhetetlenul rosszul esett,azota is teljesen tehetetlennek erzem magam. Baratnom flortol vele,es ez tetszik a fiunak. Mar banom,hogy en nem tettem. Csalodtam a baratnomben es a fiuban is. Azt erzem,hogy egy csunya,maganyos ember vagyok... Senkim sincs a peldakepemen kivul (aki nem tudja,hogy letezem). Szerintetek hogyan lepjek tul ezen? Normalis,ha nem fiuzok? Koszonom ha elolvastatok!:)
Amúgy rohadt nehéz az a kockahas itt eddzek csomó ideje és eddig csak a bejglit híztam le :D
2017. júl. 31. 00:08
12/26 A kérdező kommentje:
Utolso neked is szoritok,remelem osszejottok. \^u^/
2017. júl. 31. 00:09
13/26 anonim válasza:
fogytam le (csillag csak kitörtem a billentyűzetemből a kötőjelet)
Mondjuk mostmár túl vékony vagyok
2017. júl. 31. 00:09
14/26 anonim válasza:
Kössz...
Amúgy ha ilyenkor akarsz barátot lehet,csak a konzervatív papák majd lenéznek..
Na mind1 megyek és lefekszek azért,hogy ne várassam meg a lányt reggel ha talkingolni akar.
Tsá jó8
2017. júl. 31. 00:11
15/26 anonim válasza:
A barátnőd egy szemét kis hü.lye.
Teljesen ráérsz még a fiúzással, nem kell elkapkodni semmit, és ne is feszülj rá, majd minden eljön magától. :)
Sok sikert!
2017. júl. 31. 00:15
16/26 A kérdező kommentje:
Hat kepzelem milyen nehez lehet osszehozni o.o Normalis lanyoknak nem alapfeltetel:DDD Joeejt mindenkinek~
2017. júl. 31. 00:34
17/26 A kérdező kommentje:
2 eve legjobb baratnom,es en gyoker nem vettem eszre,hogy kihasznal D: De mostmar legalabb tudom. Koszii,en is kuldom nektek a maradek kis pozitiv energiam:D
2017. júl. 31. 00:37
18/26 anonim válasza:
hogy mondjam..
a világ olyan szinten kezd elkorcsosulni, hogy valamiért most ez a ti korotokban normális. (szerintem egyáltalán nem az)
pár generáció múlva ez az évszám lemegy 12-re majd 11-re és így tovább.
A lényeg, hogy nem kéne 13 éves gyerekeknek ilyennel foglalkozni még.
Ennyi idősen azt sem tudtam mi az hogy flörtölni.
Az ilyenekkel szerintem várj minimum 15-16 éves korodig. Nem kell egyből felnőni, élvezd ki a gyerek korod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!