Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg velem van baj? 13 eves vagyok, soha nem volt meg
fium. Ez szerintetek sem normalis?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a kornyezetem szerint mar reg itt a fiuzas/csajozas ideje,es rosszul erzem magam,amiert nekem meg sosem volt senkim. :c A legjobb baratnom meselte,hogy ma volt az elso csokja (a 4. baratjaval). Aztan van egy haverom,aki cukkol,hogy o milyen helyes,ma 2 lannyal is talalkzott es biztos nagyon feltekeny vagyok,hogy nekem nem megy ilyen konnyen a fiuzas. Ez nagyon rosszul esik tole,de nem veszi eszre magat. Nekem is tetszik/tetszett egy fiu egeszen mostanaig. Nagyon jokat beszelgettem vele, olyan dolgokat mondott el,amiket meg soha senkinek. Szerintem baratkent tekintett ram, megis furan viselkedett velem. Kezdtem elhinni,hogy tetszek neki. Ezt elmeseltem a baratnomnek aztan azt mondta,hogy hagyjam ott a fiut. Nyilvan nem tudtam otthagyni,de nem beszeltem vele annyit. Aztan egyszercsak ramir a fiu az o es a baratnom beszelgetesevel,hogy ok milyen jol elvannak. Merhetetlenul rosszul esett,azota is teljesen tehetetlennek erzem magam. Baratnom flortol vele,es ez tetszik a fiunak. Mar banom,hogy en nem tettem. Csalodtam a baratnomben es a fiuban is. Azt erzem,hogy egy csunya,maganyos ember vagyok... Senkim sincs a peldakepemen kivul (aki nem tudja,hogy letezem). Szerintetek hogyan lepjek tul ezen? Normalis,ha nem fiuzok? Koszonom ha elolvastatok!:)
Hova sietnél? Bőven van még időd összejönni valakivel. ;)
2017. júl. 30. 23:34
2/26 anonim válasza:
kek,az egyik csaj haverom 19 éves és még barátja sem volt...
És nem szomorú vagy ilyesmi.. :)
Én vagyok a legjobb barátja meg minden és nem szomorkodik nekem,hogy még nem volt pasim. :D
Nem kell aggódni
2017. júl. 30. 23:40
3/26 MelonMonster válasza:
Nincs veled semmi baj ne aggódj ha elment elment lesz még több pasi is aki tetszeni fog neked és más is lesz így csak veled!12
2017. júl. 30. 23:40
4/26 A kérdező kommentje:
Igyekszem masra koncentralni, elvegre is nem csak ez a fontos. Nem szeretnek semmit elsietni,hogy kesobb megbanjam. Szerintem is poppet korai meg fiuzni de par emberke neha total elhiteti velem az ellenkezojet aztan ez lesz a vege.Koszonom a valaszokat,ment a pacsi mindenkinek:3
2017. júl. 30. 23:54
5/26 anonim válasza:
Sok a pics@... Bocsi ezért de a barátnőd is az.
a kettes voltam amúgy és 14/f
Btw én nekem se volt még komolyabb kapcsolatom csak most alakul.. c:
2017. júl. 30. 23:56
6/26 anonim válasza:
Hát nekem ae volt kapcsolatom, és még ronda is vagyok, ami eddigi tapasztalataimból nagyon sokat számít. Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül.
14/f
2017. júl. 31. 00:02
7/26 anonim válasza:
Én szép vagyok csak korábban nem próbálkoztam normális lányoknál.
Akim volt eddig afelé semmit se éreztem.
De ez most megváltozott mert beszélgetek egy szép lánnyal és sztm énis bejövök neki...
De ez nem a magánélet.com
2017. júl. 31. 00:05
8/26 A kérdező kommentje:
Hat figyelj,nalunk az a normalis ha legalabb 4-5 fiud/csajod volt. De ne az legyen a lenyeg,hogy megertsetek,szeressetek egymast. Ahh dehogy. Nezzen ki jol: kockahas,kek szem,szoke haj, legyen tipikus tomeg stilusa. Aztan ennyi eleg is xD.
Ui: Hat az is valami,ha alakul:D Hajraa,szoritok neked^^
2017. júl. 31. 00:05
9/26 A kérdező kommentje:
Utolso elotti: biztos nem vagy ronda, az keptelenseg. Mindenkinek mas jon be. ~ Majd talalsz valakit.
2017. júl. 31. 00:07
10/26 anonim válasza:
Köszi.. :D
Volt már több kapcsolatom de az olyan volt,hogy a Janinak van csaja legyen nekem is oszt csá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!