Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem vagyok normalis?
Mindenki azt mondja,es lehet van is benne valami.
Lassan 16 eves lany vagyok. A parom 20 eves es drogozik,illetve messze is vagyunk egymastol.
De o allitasa szerint szeret es en is ot,segiteni akarok neki hogy letegye a kabitoszert. Es erzem hogy halad,csak nagyon lassan.
Elvonora nem hajlando bemenni,tavaly volt mar benn akkor letette nehany honapra de utana ujra kezdte.
De azt mondta az en segitsegemmel kepes lenne letenni. Most heti 1szer talalkozunk,de minden nap beszelunk,kifaggatom a dolgokrol,segitek ahogy tudok..
Tenyleg nem eri meg es csak az idomer pazarlom vele? Tenyleg nem fog tudni leallni es minden felesleges?
Hogy le tud e állni vagy nem, az majd eldől.
De fiatal vagy ahhoz, hogy egy drogossal légy+ távkapcsolatnak nincs értelme.
Tökre teszed magad érzelmileg ilyen fiatalon egy bocs a szóért, egy drogos kö.....csög miatt. A szüleidnek sem szabadna ezt hagyni.
Érzed, hogy halad? hát elég rosszul érzed. Elvonóra nem akar menni, de "halad"? Mondd, te magadnál vagy amúgy?
Áh....persze, le fog szokni, elvesz feleségül, csodás gyerekeitek lesznek és minden habos-babos lesz. Te úgyis mindent elhiszel, amit mondanak neked, nem igaz?
Mit szív ?
Mert azért az nem mindegy...és milyen rendszerességgel?
Koszonom az eddigi valaszokat.
Legtobbszor herbalt szivott lassan 5 eve csinalja.
De szokott fuvezni is,spuri,por tehat eleg sok mindent
Nem gondolom hogy elvesz felesegul,nem is varom kedves valaszolo..csak egy szimpla kerdest tettem fel de sejtettem hogy hasonloak lesznek a valaszok.
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! Nagyon nehez vele de segiteni probalok de sokszor ugy erzem hogy teljesen felesleges,meg hogy nem halad..de vegulis halad csak nagyon lassan.
Mert azert a legdurvabb idoszakban naponta! 5-szor 6-szor beallt,tehat nagyon durvan tolta..es ahhoz kepest most kb 2-3 naponta csinalja, tehat ebben latszik a javulas de sokszor mar elfogy az erom meg a hitem hogy ez a dolog valaha normalis lesz vegre.
Felvette a kapcsolatot a regi pszichologusaval,most tole (is) var segitseget.
Korulmenyei se jok,papajaval el aki alkoholista,apja is alkoholista, egyik testvere heroinista meg szipus,a masik testverenek aranylag normalis elete van.
Az anyja pedig evek ota nem foglalkozik vele,sokszor ez is a problemaja meg ez miatt kezdte el anno mert ezt nem tudta feldolgozni hogy otthagyta az anyja..
#8: Lelki roncs leszel mellette ilyen fiatalon. Ezt akarod?
Annyi rendes normális srác van,erre te kiválasztod a legalját.
A minden nap szívunk,vagy csak 2-3 naponta,háááááát......
Külön kéne költöznie,el otthonról,más társaságot keresnie.
Máshogy nem fog menni.
Bioról próbáld valahogy leszoktatni,a legszemetebb cucc a piacon talán.
Leállhatna a szintetikus dolgokkal teljesen !
Kezdésnek,ha csak füvezik,már jobb lenne a helyzet.
Persze,az ideálsi az,ha mindennel leállna,de környezetváltozás nélkül,az nehezen fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!