Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 164cm-s lány tényleg alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
Mert szoktam jó pár megjegyzést kapni, hogy kicsi vagyok.2015. aug. 9. 20:34
3/18 anonim válasza:
Én 160cm vagyok,és én is kapok érte de engem nem érdekel. Nem feltétlenül olyan alacsony,szerintem még mindig jobb mintha égi meszelő lennél.:)
15/L
4/18 anonim válasza:
Azt hiszem, ez az átlag.
Egy 170-hez igen, de 150-hez nem. :D
Én is ennyi vagyok.
5/18 anonim válasza:
Én az alacsony lányokat szeretem. Szerintem nőies, ha valaki 155-165 centi közötti :)
6/18 anonim válasza:
én 155 cm vagyok, rám is szokták mondani hogy alacsony vagyok, de szerintem te átlag magas vagy.
8/18 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen alacsony barátnőnek. :)
9/18 anonim válasza:
Elvileg ennyi az átlag női magasság Magyarországon. De amúgy én 160 cm vagyok, és ha kiejtem a számon, hogy "miért vagyok ilyen alacsony?" akkor rögtön lehurrognak, hogy ugyan, dehogy, pont jó méretű vagyok.
15/L
10/18 anonim válasza:
nekem az alacsonyak jönnek be. szem 162ig alacsony 162-172 középmagas afölött magas
176tol nagyon magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!