Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintenek legtöbben rám csak egy egyénszakás kalandként?
Komoly lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy tipikus tini r****c lennek, annak ellenére, hogy mégcsak soha nem is csókolóztam.Sokan bepróbálkoznak, de szinte mindegyiknek csak egy dologra kellenék.Én ezt nyilván sose hagyom.
Eléggé elértéktelenítenek ezek engem a saját szememben.
Hogyha még soha nem mentem bele semmi ilyenbe, akkor miért vagyok préda?
Miért nem kellek senkinek, úgy igazából?
17/l

Könnyű préda? Szóval csak hogy értsük, ha egy tigris esetleg üldözni kezd téged, akkor most neki állsz zabálni, hogy kiélvezd utolsó perceidet és ezzel nehezebb leszel, vagy pedig a tigris dolgát nehezíted azzal, hogy mondjuk egy fának vezeted? CSak, mert ugye nem volt semmi felvezetés így félreérthető a dolog, de gondolom nem hízni akarsz, legalábbis remélem.
Nincs intantgrammom, mert akivel beszélek az vagy teló vagy személyes vagy facebook, a facebookon is sok az önfényező herevasalt bu*i, akkor instantgrammon nem tudom mennyi ilyen lehet.

17 évesek még eléggé éretlenek,mint ahogy az egyik hozzászoló is írta.
Ne egy olyannal légy egy éjszakát,akinek csak az kell.
Leginkább azzal a pasival legyél,aki nem hamarkodja el ezt a dolgot.
Nem tök mindegy,hogy hogy néz ki,most komolyan? (Persze ne legyen fogatlan meg ilyenek) :D
A lényeg egy pasiban; ő kezdeményezzen, legyen kedves,aranyos és vicces. És legyen hűséges hozzád.
Ha ezek megvannak,akkor menj ebbe a kapcsolatba bele az csá :D
Még csak 17 éves vagy,várd ki a végét!
Ha most össze jösz vkivel tuti (kevés % esély van rá) h örökké eggyüt lesztek. Ebben a korban max pár évig de utána lehet,h összevesztek.

1.: "Nyilvan jo valamilyen szinten hogy legalabb ramneznek a pasik, de nem vagyok vele kisegitve"
2.: "Attol meg nem fogok magambol konnyu predat csinalni, hogy ne pazaroljam az eveket."
Voilááá....tádááámmm. :D

Nem én mondtam! Én csak a bu*ik miatt nem csinálok insát, rasszista vagyok és meleg gyülölő :/ meg agresszív és néha kiszalad a számon egykét csúnya szó is ...
Amúgy öltözködés is számít!! NEm tudom miket szoktál felvenni, de ha olyat ami túl kihívó, akkor csak magadnak keresed a bajt, nem azt mondom hogy légy arab aztán takard el mindened, hanem hogy nem kell sokat mutatni, mert akkor gondolatok fognak keringeni.

Amugy komoly menjunk aludni mert holnap koran kelek.
Koszi mindenki es jo eeejt

Jó éjt, aludj jól, ne feledd figyellek téged, csak nézz a hátad mögé! Nah szuper tudod, hogy nem ott vagyok, de azért nem kéne napi 2szer masztizni, habár sok pénzt keresek vele, de azért naaaa...
Mondtam már, hogy jó éjt? öregem itt milyen korán alasznak az emberek én lemegyek inni valamerre, sziasztok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!