Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekintenek legtöbben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintenek legtöbben rám csak egy egyénszakás kalandként?

Figyelt kérdés

Komoly lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy tipikus tini r****c lennek, annak ellenére, hogy mégcsak soha nem is csókolóztam.Sokan bepróbálkoznak, de szinte mindegyiknek csak egy dologra kellenék.Én ezt nyilván sose hagyom.

Eléggé elértéktelenítenek ezek engem a saját szememben.

Hogyha még soha nem mentem bele semmi ilyenbe, akkor miért vagyok préda?

Miért nem kellek senkinek, úgy igazából?

17/l

2017. jún. 22. 21:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
82%

Van egy mondás, mi szerint a hosszú távkapcsolatban szereplő leendő párodat, nem a szórakozó helyen találod meg, persze lehet ott is csak akko az olyan lesz, meg van némi kivétel is, de az elég ritkán van szerintem :D

Vagy nem tudom, hol próbálnak téged mindenhol megdugni, de gondolom nem edzésen vagy mondjuk valami versenyen, esetleg kiránduláson...

2017. jún. 22. 21:56
 2/45 anonim válasza:
26%
Honnan tudod hogy nem kellessz senkinek, amikor még bele se egyezel a kapcsolatba, és egyből csak erre gondolsz, előítéleteskedsz. Ha te ezt nem hagyod, akkor miből gondolod h csak lefeküdni akarnak veled?
2017. jún. 22. 21:56
 3/45 A kérdező kommentje:
Kirandulason nem reg volt ra pelda. :D
2017. jún. 22. 21:57
 4/45 A kérdező kommentje:
Epp ezaz, hogy nincs szo reszukrol kapcsolatrol.
2017. jún. 22. 21:58
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

2-es ha valaki meglát és egyből rádmászik, akkor szerinted milyen ember lehet? Nem azért de tényleg vannak extrém esetek mikor konkrétan valaki egy k*va nagy fas*...

Hát akkor ez van kérdező, megkell tanulnod neked kezdeményezni olyanoknál akik szimpik neked és hosszú kapcsolatot akarsz, én pld sose másztam rá lányokra, mivel egy férfi nem ezt csinálja, a kibeszélem a bugyijából elvben élek, azaz elérem hogy ő másszon rám, akarjon ezt teszi egy férfi és nem pedig őrült ősemberként lyuklyuk du*junk mert mindjárt szétdur*an a golyóm.

Próbálj meg keresni olyan közösséget, ahol van valami alap közös téma, erre pld (nem kell vele élni, csak hogy értsd) szereted az animét, belépsz pár csoportba, közösségre aztán ha van közös rendezvény vagy program, mert általában lehet ilyet szervezni , akkor te is elmész aztán a számodra szimpatikus emberekkel beszélsz.

2017. jún. 22. 22:01
 6/45 A kérdező kommentje:

Azt birom meg nagyon, amikor megkerdezik, hogy hogy lehet, hogy meg sose volt baratom.

Hat haver, jo kerdes.

2017. jún. 22. 22:05
 7/45 anonim ***** válasza:
39%
Jobban körül kéne nézned.
2017. jún. 22. 22:07
 8/45 anonim ***** válasza:
Akkor ez is lehet, megtudják hogy szűz vagy aztán egyből rádakarnak mászni mielőtt más tenné... Az ilyet jobb is ha kerülöd, én régebben a haverokkal úgy csináltam hogy utcán néztük a csajokat és akinek bejött valaki, akkor odalöktük hozzá, nem tudom hogy ez hogy nézne ki ha lányok csinálnák, de akár utcán is ismerkedhetsz ha szimpatikus valaki, aztán ha nicsn sok ideje max neten beszéltek tovább és ha egy időután nem szimpatikus a belseje akkor nem gáz ha nemer mondasz neki.
2017. jún. 22. 22:09
 9/45 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, ez nem téged minősít hanem őket... :D

Nem tudom, hogy nézhetsz ki, de a szebb és igényesebb lányokat sokszor buta libának stituálják már első ránézésre férfitársaim és ezért egyből csak arra mennek mert hiszen miért fáradjon azzal, hogy megismerjen ha aláfekszel akkor jó, ha pedig nem akkor keres mást aki majd megteszi.

Ne add fel meglesz az igazi is az ilyen emberek meg a legyet is... Itt a nyár tombolnak a hormonok most úgy is mindneki megvan veszve :D

2017. jún. 22. 22:12
 10/45 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nagyon korai de en esku siman el tudom kepzelni, hogy egyedul, szuzen halok meg.haha
2017. jún. 22. 22:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!