Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csaj akivel randizunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj akivel randizunk kérte, hogy mutassak gyerekkori képet magamról. Szerintetek ez cink? Többi lent

Figyelt kérdés
Nálunk voltam, váratlanul ért de hoztam egy családi albumot és nézegettük. Aztán volt olyan kép amin a tököm is rajta volt. Nem mondott semmit, csak felnevetett meg rámutatott, én meg elvörösödtem. Szerintetek most azt gondolja, hogy kicsi lehet nekem? A képen eléggé kicsi volt, de nyilván mert még kisfiú voltam. Nem mertem megkérdezni, vagy felhozni h kicsinek tartja-e annyira zavarban voltam, de lehet meg kellett volna, mert most meg zavar.
ma 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy ilyen dolgok zavarnak egyes embereket.

Mindenki tudja, hogy gyermekkorban kisebb. Nem tudom, miért aggódsz, az én barátnőm is láttot kiskori képet rólam, amin látszott... Ő is mosolygott, de mit számít? Meg van elégedve a jelenlegi mérettel.

Ne aggódj, nem számít ez semmit. Ráadásul a méret túl van értékelve. Fontos, de a mai kisfiúk valamiért azt hiszik, hogy csak az számít.

ma 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaajjj, ez nem számít. :) Felnevetett, hogy kisgyermekként 1 szál semmiben van rólad egy kép, ne gondold túl.
ma 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább bedobtam volna valami poént, hogy "Ne aggódj, azóta nagyobb lett... 😏" 🤣
ma 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva túlgondolás.
ma 14:18
 5/5 anonim válasza:
71%
Itt nem a kisgyerekkori tököd méretével van a baj, hanem, hogy egy csaj, akivel még csak randizol, miért akar az esetleges pasijelöltről gyerekkori fotókat? Mi a célja vele, mi járhat a fejében?
ma 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!