Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekintenek legtöbben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintenek legtöbben rám csak egy egyénszakás kalandként?

Figyelt kérdés

Komoly lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy tipikus tini r****c lennek, annak ellenére, hogy mégcsak soha nem is csókolóztam.Sokan bepróbálkoznak, de szinte mindegyiknek csak egy dologra kellenék.Én ezt nyilván sose hagyom.

Eléggé elértéktelenítenek ezek engem a saját szememben.

Hogyha még soha nem mentem bele semmi ilyenbe, akkor miért vagyok préda?

Miért nem kellek senkinek, úgy igazából?

17/l

2017. jún. 22. 21:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne a rejtély, hogy mi miatt van, hogy mindkét nemből, miért nem találkozik sose aki hasonló hozzád :)
2017. jún. 22. 22:17
 12/45 anonim ***** válasza:
Amúgy 17 évesen nagyon érettlenek a fiúk, szimplán ennyi. Ekkor kezdik felfedezni a bránert, és teljesen átveszi az agyuk felett az irányítást.
2017. jún. 22. 22:18
 13/45 anonim ***** válasza:
De persze most is általánosítottam, a többség alapján, nyilván nem mindenki ilyen.
2017. jún. 22. 22:19
 14/45 A kérdező kommentje:

Es tudjatok meg mi a kegyetlen?Hogy amugy par ilyen 'fuckboy' nagyon be is jonne, csak hat komolytalansaguk miatt nem tudok ezzel mit kezdeni.

Akik esetleg nagy ritkan valoban meg szeretnenek ismerni stb. azok sosem az en stilusaim:c

2017. jún. 22. 22:24
 15/45 anonim ***** válasza:
40%

"azok sosem az en stilusaim:c"

Hát persze, hogy nem, mert nem jóképűek. Remélem kezded kapizsgálni a lényeget.

2017. jún. 22. 22:26
 16/45 A kérdező kommentje:
Nem lehet egy normalis srac meg jokepu is?
2017. jún. 22. 22:27
 17/45 anonim ***** válasza:
40%

Lehetnek csak ők már többségben párban vannak :D

A nő olyan, mint a parkoló. Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős miért van ez így?

Ez így igaz fordítva is elég nagy %-ban :D

2017. jún. 22. 22:29
 18/45 anonim ***** válasza:

Biztosan van egy erős szexuális kisugárzásod, amire valószínűleg rá is játszol, tisztában vagy vele, hogy jó csaj vagy.

Azért valld be, hogy tetszik neked ez a fajta 'lelkesedés'. :)

2017. jún. 22. 22:30
 19/45 A kérdező kommentje:
Oooh szoval rokkant vagyok.Mindent ertek:D..
2017. jún. 22. 22:30
 20/45 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, de nagy valószínűséggel nem tetszenél nekem a természet kegyetlen iróniája miatt, meg amúgyse jönnék össze gykról valakivel, mikor fiatalságom csúcsán vagyok és elég annyit tennem, hogy kilépek az utcára és ott van a sok csaj.
2017. jún. 22. 22:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!