Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félénkebb fiú is örül a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénkebb fiú is örül a leszólításnak, vagy biztos kínos lesz?

Figyelt kérdés
Eléggé szeretnék párkapcsolatot, és van egy fiú, aki érdekel. Egy buszon szoktunk utazni reggelente. Vele, és velem is barátok szoktak lenni, de van olyan, hogy nincs velünk senki. Mivel már többször is néztük egymást, és eddigi tevékenységei alapján abszolút az estem, ezért szeretném megszólítani, beszélgetni vele. A baj csak az, hogy szerintem elég visszahúzódó, mint 16 év körüli srác, plusz lehet neki nem is tetszem. Csinos, ápolt lány vagyok, vidám és magabiztos, de hogyha nem reagál jól, akkor nem tudom mit csináljak. És amúgy az mennyire jó ötlet, hogy közben látszólagosan mással foglalkozom, hogy ne legyen olyan ciki, pl. ha nem olyan jó a kémia, akkor a kínos hallgatás helyett telefonálást imitálok?

tegnap 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy örül a leszólításnak. Én is ilyen "félénk" vagyok és amikor leszólítottak nagyon örültem neki.
tegnap 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem letámadod, akkor szerintem örülhetne neki, vagy akár nyithatsz chaten is, ahol minden bizonnyal bátrabb kicsit.
tegnap 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!