Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként hogy szólítsak le...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként hogy szólítsak le egy fiút a vonaton (/ha nagy a tömeg leszállás után)?

Figyelt kérdés

Egész út alatt szemeztünk. Egy megállóhelyen szálltunk le, de nem szóltunk egymáshoz. Később, amikor sétált, utánam is fordult. Amiatt is lehet, hogy nem szólt hozzám, mert már zavarba jöttem és nem mertem ránézni (vagy ki tudja). Csak azért nem bánom, hogy nem szólítottam meg, mert nem tudtam volna mit mondani..

Nem tudom látom-e még valaha(, mert nem ott szoktam leszállni és korábban nem is láttam azon a vonaton), csak reménykedek.

Inkább a leszállás után beszélgetnék vele, mert a zsúfoltságban nem túl komfortos. Azon is gondolkodtam, hogy én elég gátlásos ember vagyok, így nem az én személyiségemet tükrözné, ha leszólítanék valakit. És lehet nem jó, ha első benyomás alapján másnak ítél meg. Mi a véleményetek erről? Illetve mit tanácsoltok, mit mondhatnék neki?

16/l

2023. jan. 21. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Láttad már korábban is, vagy csak most először?
2023. jan. 21. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha látod megint, menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy ő volt-e az, aki múltkor nézett téged. Ez egy tök jó indító szöveg.:)
2023. jan. 21. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

"ő volt-e az, aki múltkor nézett téged"

Hát ez azért így erős kezdés lenne. Inkább az, hogy "Szia, bocsi, nem téged láttalak itt múltkor? Gyakran jársz erre? Merre laksz, hova jársz tanulni stb. És máris beindul a beszélgetés. Hidd el, csak az első megszólalás nehéz. A többi már jön magától. Tapasztalatból tudom.

2023. jan. 21. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:

korábban nem láttam még

köszi, ez hasznos

2023. jan. 22. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"Nem az én személyiségemet tükrözné, ha leszólítanék valakit" - Próbáld úgy elképzelni a leszólítást, hogy ez csak egy beszélgetés kezdeményezése, nem egy rémisztő dolog. Ha megint látod, menj oda hozzá és a fentebb említett tippek valamelyikével kezdeményezz beszélgetést.:)
2023. jan. 22. 09:39
 6/7 NTBS ***** válasza:
100%
Bátran, menj oda és mond el mit szeretnél.
2023. jan. 23. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb ha latsz, szolitsd le, aztan ki tudja hogy mikor talalkozol vele megint. Ne hagyd eluszni :)
2023. jan. 24. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!