Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van valami? Miért az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van valami? Miért az ilyen embereket vonzom?

Figyelt kérdés

Nem szólítanak le túl gyakran, de ma megint rámköszönt egy idegen és elkezdett érdeklődni felőlem. Valahogy furcsa volt a kisugárzása, nem tűnt túl szimpatikusnak és kicsit olyan érzésem volt ott a buszmegállóban hogy olyannak tűnik mint aki hazáig követne.

Szinte mindig az ilyen emberek találnak meg. Nincs ellenemre a leszólítás, sőt hogyha valami szimpatikus srác tenné akkor akár beszélnék is vele. De velem van valami, a külsőm sugallhat valamit, amiért az ilyen fiúkat vonzom? Alapvetően szerényen viselkedek, nem öltözködök kihívóan, nincs egy extrém külsőm,de nem tartom magam csúnyának. Egyáltalán mi ösztönzi a hasonló srácokat, hogy hozzámszóljanak??

2023. júl. 27. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyedül vagy lány és nyári szép ruhában vagy amiben kilátszik a lábad például, vagy a melled mérete látható a ruhádon keresztül akkor előszeretettel szólítanak le az ilyen jellegű srácok. Persze az is lehet hogy az arcod/hajad kimagaslóan szép és csak az ilyen srácok mernek leszólítani, nehéz pontosan megmondani így hogy nem tudom hogy nézel ki és hogyan öltözködsz. 20/f
2023. júl. 27. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Valíszínűleg ezen olyan emberek, akiknek nincs nagyon választása, ezért minden csajnál bepróbálkoznak.
2023. júl. 27. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyenek sok nőnél/lánynál bepróbálkoznak utcán. Engem is csak a furcsa alakok szólítanak le, köszönnek nekem utcán. Pedig nem öltözködöm én se kihívóan.
2023. júl. 28. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!