Miért csak a rossz és gonosz embereket vonzom magamhoz?
Rossz karma
Fogadd el, ez van
Nekem is ez van és már egy komédia hogy mennyi nárcisztikus tüneteket hozó szemetet kellett elviselnem
Engem sokáig jó emberekkel hozott össze az élet, de az utóbbi években
valahogy megváltozott teljesen.
De amúgy ezeket nem te vonzód be hiszen nem te alakítod hogy kikkel találkozol
Az élet csinálja hogy ilyen embereket sodor az utadba
Hogy hogyan azt én sem tudom
Az tükröződik kint ami belül van. Azért van ez így, hogy felismerjük és megváltoztassuk, meggyógyuljunk belőle. Nem rossz karma, nem büntetés.
Ha sok gonosz, rosszindulatú ember az életünkben, el kell gondolkozni azon, hogy mivel engedem ezt be az életembe. Túl naív vagyok? Áldozatszerepben érzem magam? Nem állok ki magamért? Kevés az önértékelésem?
Ha belül megváltozol, a környezeted is megváltozik. Ha megerősödsz belül, szépen kihullanak a rosszindulatú emberek az életedből, az új gondolkodásmódnak köszönhetően olyan emberekre találsz akikkel egy hullámhosszon vagy.
“Nem állok ki magamért?”
Olyan jó amikor ezzel így dobálóznak
Mondd ezt egy többszörösen bántalmazott embernek, aki köpni nyelni nem tud ha valami bántás éri, mert egyszerűen már így reagál a szervezete
Állj ki magadért… köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!