Miért vonzom a borzalmasan gonosz és hazug embereket?
Figyelt kérdés
Mindig kifogok olyanokat, akik hazudoznak rólam. Amúgy teljesen feleslegesen és nem értem h ez nekik miért akkora szórakozás.2023. márc. 27. 16:12
1/29 Grimfox válasza:
Akaratlanul is áldozatszerepben helyezkedtél el. Te is annak érdez magad, mert mások így bánnak veled, de mások is ösztönösen könnyű prédának tekintenek. Esetedben ez a megítélésedet érinti, hazugságokat terjesztenek rólad, elveszíted mások bizalmát. Mások másképp válnak áldozattá.
2/29 anonim válasza:
Rossz a hírnév terület a lakásodban szerintem.
3/29 anonim válasza:
Mert biztos naiv vagy és könnyen át tudnak verni.
4/29 A kérdező kommentje:
mindenki tudja h milyen vagyok és senki nem hiszi el azok rossz szavát amiket mondanak rólam.pont ezért total feleslegesen erőlködnek, de nem tudom felfogni h miért teszik az ilyen emberek csak azért is.
2023. márc. 27. 16:35
5/29 anonim válasza:
Elég nehéz lenne csak neked “bevonzani” mert nem te döntöd el pl hogy kikkel kell együtt dolgoznod, akar laknod, milyen társaságba keveredsz…
Van akinek ez a sorsa, velem is pont ez van és nem, nem én vonzom be, mert nem én döntöm el hogy kikkel hoz össze ez a mocskos élet
Ki lehet úgy küszöbölni hogy nem mész ki a házból
6/29 Grimfox válasza:
Az emberek keresik azt, aki gyengébb náluk, és a maguk módján igyekeznek felülkerekedni rajtuk. Ez nem mindig ártalmas, de azért többnyire az érintettnek nem jó. Szerencsés vagy, hogy olyan emberek vesznek körül, akik nem mások szava alapján ítélnek meg.
7/29 A kérdező kommentje:
az nem atverés hogyha rosszakat mondanak rólam. az csak hazudozás.
2023. márc. 27. 16:38
8/29 anonim válasza:
Ha férfi akkor szexelni akar veled, de azt gondolja úgyse lehet, és így hazudozik. Ha nő, akkor meg a pasija/kiszemeltje akar veled szexelni. Esetleg ha idősebb nő akkor a fia. Vagy valami rokon.
9/29 A kérdező kommentje:
ha gyenge is vagyok, az most mire jó h hazudoznak rólam?
2023. márc. 27. 16:39
10/29 A kérdező kommentje:
egyébként régebben mindig vissza tamadtam. de azzal csak baj lett, mert mások örültek h történik valami és úgy éreztem h mindenki számdékosan csinál mindent.tehát én voltam az unalom űzőjük.
már nem támadok vissza. nem akarok unalom űzője lenni senkinek se. nem akarom azt érezni h mások bohóca vagyok.
inkább meghúzom magam, de ugy látszik h akkor sem marad abba.
2023. márc. 27. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!