Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vonzom a borzalmasan...

Miért vonzom a borzalmasan gonosz és hazug embereket?

Figyelt kérdés
Mindig kifogok olyanokat, akik hazudoznak rólam. Amúgy teljesen feleslegesen és nem értem h ez nekik miért akkora szórakozás.
2023. márc. 27. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Miért beszéltek folyamatosan a vonzásról könyörgöm?

Szerintetek az ember maga valogathatja meg hogy kikkel hozza össze az élet?

Meg a családot sem tudjuk megválogatni

2023. márc. 27. 22:02
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Igen, maga válogatja meg, csak már nem emlékszik rá. Tanulás céljából. Ha kell, plusz kellemetlenségeket is bevállal, hogy itt lehessen, olyan fontos ez az időszak.
2023. márc. 27. 22:06
 23/29 anonim ***** válasza:
?????
2023. márc. 27. 22:15
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem tudatos hogy miért választottad a szüleidet, de a karmád és a fejlődési igényed szerint történt, akkor is ha kellemetlen.
2023. márc. 27. 22:24
 25/29 A kérdező kommentje:
sohase hazudozok pláne ok nélkül másokra. ez nem igaz h hasonló hasonlót vonz.
2023. márc. 28. 04:18
 26/29 anonim ***** válasza:

Itt valaki már mondta, hogy naiv vagy. Szerintem is az vagy, és ezzel nem megbántani akarunk. Túl jóhiszemű lehetsz, tényleg mint egy naiv gyermek, nem feltételezed az emberekről, hogy ki akarnak használni, amíg tényelegesen meg nem teszik, és persze meg vagy lepődve, mert nem tettél semmit amivel kiérdemelted volna, és eleve nem is nézted ki az illetőből, hogy ki akar használni.

Van egy nagyon kedves imserősöm, aki pont ilyen, és neki is hiába mondtam el ugyan ezt, ugyan olyan jóhiszemű maradt, úgy hogy azt hiszem, neked is hiába beszélünk.

2023. márc. 28. 14:26
 27/29 A kérdező kommentje:

hát azt hiszem tényleg.

így már értem. köszi!

2023. márc. 28. 17:21
 28/29 anonim ***** válasza:
49%
Amit 26 írt, azt ne dicséretként fogd fel. Irtó zavaró tud lenni, amikor egy felnőtt (általában nő) azt hiszi, hogy körülötte forog az egész világ, és őt mindenki szereti és jót akar neki. Gyermeki és egyfajta felelősségelhárító viselkedés. A hazudozás meg gonoszkodás is egyfajta gyermeki viselkedés, és arra jó, hogy ilyen módon a lehető legenergiatakarékosabban oldjanak meg főleg lelki problémákat, például az irigységüket.
2023. márc. 28. 18:50
 29/29 A kérdező kommentje:
hú, ezt nagyon jól megírtad. észben tartom.
2023. márc. 29. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!