Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy lány instáját...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy lány instáját elkérni leszolításnál?

Figyelt kérdés
Nyilván most a fiatalabbakat kérdezem (16-21 talán még 25 éves korig) hogy egy sima leszolításnál mennyire gázabb egy instát elkérni mint például egy telefonszámot.

nov. 6. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Ajtóstul a házba? Nem javaslom
nov. 6. 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Honnan veszed, hogy van instája egyáltalán? :D
nov. 6. 17:43
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon. Ahelyett hogy beszelgetnél vele személyesen inkább írogatnál neki miközben veregeted...
nov. 6. 18:33
 4/13 A kérdező kommentje:

#3 Nagyon nem értem az ilyeneket hogy beszélgess vele személyesen.... Honnan tudod hogy azt a lányt még fogod látni akit mondjuk látsz a buszom vagy bárhol? Vagy ha úgy adódik hogy kevés idő van arra hogy beszélgess vele, akkor hogyan beszélgess vele ha itt van a net? Nem értem miért baj hogy ha valaki elkéri egy lány elérhetőségét...

#2 általában 16-20 éves lányoknak nagyrészt van instájuk.

nov. 6. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon
nov. 6. 19:43
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
#4: és miért gondolod, hogy akar tőled bármit, ha Instagramon ráírsz? Személyesen tudsz rá jó benyomást tenni, aztán ha nem tudjátok folytatni a beszélgetést, és kapó rá, odaadja az elérhetőségét.
nov. 6. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Picit tolakodónak érezném. Abban az egy esetben működhet, ha a lánynak annyira tetszel, hogy kb. azonnal beléd szeret.
nov. 6. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
jobb sztem mint a telszám
nov. 6. 19:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire gáz egy fiú instáját elkérni leszolításnál?

(Egy lány kérdezi)

Ez csak illusztráció volt, kérdezd meg ezt saját magadtól! :)

Szóval ha egy lánytól nem gáz, akkor egy fiútól sem!♥️

nov. 6. 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:
37%
Az. Nem szeretik. Tapasztalat. Pedig én nem a "szépacsöcsödfentvagyinstán?" vonalat vittem sosem, hanem beszélgetés után próbáltam elkérni. Eddig mindig koppantam. Valahogy sosincs senkinek instája. Se Snapchatje. Se Facebookja. Sőt, internetszolgáltatása sem, meg ha már itt tartunk mobil se. Ha én próbálkozom, valahogy hirtelen mindenki off the grid él.
nov. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!