Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintenek legtöbben rám csak egy egyénszakás kalandként?
Figyelt kérdés
Komoly lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy tipikus tini r****c lennek, annak ellenére, hogy mégcsak soha nem is csókolóztam.Sokan bepróbálkoznak, de szinte mindegyiknek csak egy dologra kellenék.Én ezt nyilván sose hagyom.
Eléggé elértéktelenítenek ezek engem a saját szememben.
Hogyha még soha nem mentem bele semmi ilyenbe, akkor miért vagyok préda?
Miért nem kellek senkinek, úgy igazából?
17/l
2017. jún. 22. 21:53
21/45 A kérdező kommentje:
Nyilvan jo valamilyen szinten hogy legalabb ramneznek a pasik, de nem vagyok vele kisegitve
2017. jún. 22. 22:31
22/45 anonim 

válasza:

mostmár mutaaaasd magad!!!!négy :D
23/45 anonim 

válasza:

Szerintem amúgy igaza lehet egyik válaszolónak, IAN a monogrammja, egyetértek vele .... Amúgy van az a mondás, hogy egy igazi nő közelébe a legtahóbb férfi is a legjobb énjét próbálja mutatni, ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy igazi nő, hanem hogy nem vagy nő? Nem nem azt mondom, hanem azt, hogy a mondás szerint az az igazi nő, aki a férfinak gátat tud szabni az ilyesfajta dolgaiban, gondolom ez egy skill amit az évek alatt fejlesztenek ki, ezzel persze nem azt mondom , hogy addig nem vagy nő, amíg nem tudod ezt megtenni, de valamilyen szinten mégis, mármint igazi nő vagy, mert hát gondolom nem fa*zod van, de mégse vagy igazi nő képletesen, mert még nem tudod azt megtenni, amit egy igazi nő, amúgy igen direkt írtam összevissza mindent, hogy elfáradjon aki ezt olvassa és menjen aludni.
24/45 anonim 

válasza:

Valahol el kell kezdeni a dolgot.
Ha a herceget várod fehér lovon, akkor a szép évek elröppennek.
Mindennek ára van. Mérlegelj. :)
25/45 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, tenyleg elfaradtam :D
2017. jún. 22. 22:40
26/45 A kérdező kommentje:
Attol meg nem fogok magambol konnyu predat csinalni, hogy ne pazaroljam az eveket.
2017. jún. 22. 22:41
27/45 anonim 

válasza:

"Attol meg nem fogok magambol konnyu predat csinalni, hogy ne pazaroljam az eveket."
Ez igazán tiszteletre méltó.
28/45 A kérdező kommentje:
Ha elkulditek privatban az instatokat akkor bekovetlek, es lathattok.tadaaa
2017. jún. 22. 22:44
29/45 anonim 

válasza:

El is érkeztünk ahhoz a részhez, hogy megválaszoltad a saját kérdésed. :D
30/45 A kérdező kommentje:
Hol?:D
2017. jún. 22. 22:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!