Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem ezt a lányt, hogy jussak el hozzá?
Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hol él, azt mondta álmaidban, vagyis ezt vettem le belőle, de valami ilyesmit mondhatott: Az álmaidban öcskös, ne is próbálkozz, aztán mondtam neki, hogy pontosabban megtudná-e mondani, és nem pontokat rajzolt a falra, mint az előző lány, hanem megmondta, hogy Sohaországban és hogy ott fog rám várni, majd elmentek a haverjaival, én egyből hazajöttem és megnéztem googlemapsen ez hol van, de cak egy kávézót és egy utazó irodát adott ki csak :/ ekkor eszembe jutott a nagyapa meséje egy helyről, így megnéztem a film változatot mert lusta voltam olvasni, nah szóval ez a SOhaország a világ közepén van és megkéne szerezni Pán Péter árnyékát vagy építeni egy űrhajót és ebben szeretnem hogy segítsetek, melyik lenne az egyszerűbb, miért? És hogyan kezdjek hozzá??2017. márc. 16. 21:44
1/2 anonim válasza:
Nem kellett volna ennyit erőlködnöd ezen a kérdésen, mert marhára nem lett vicces. Na most már mehetsz aludni, szia.
2/2 anonim válasza:
Vagy ha ennyire sok időd van, akkor fordíthatnál egy kis időt a helyesírásod javítására. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!