Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot itt gyk-n és csak rá gondolok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon egyedül vagyok egy ideje, a közeli barátaim lassan mind eltűntek mellőlem. Nemrég ismerkedni kezdtem itt egy fiúval és nagyon furi, de csak rá tudok gondolni. Nagyon tetszik ahogy ír, amiről ír, de azt se tudom hogy néz ki. De van barátnője és ahogy beszél róla egyértelmű hogy szereti :(2016. dec. 22. 23:48
1/13 anonim válasza:
Keress másikat, van még millió...
2/13 A kérdező kommentje:
de ő annyira más mint bárki akit eddig ismertem :(
2016. dec. 22. 23:51
4/13 anonim válasza:
Ismerkedj másokkal is. Nekem is szinte naponta születnek itt új ismeretségeim, köztük olyanok is, amikből hosszú barátság lesz.
F
5/13 A kérdező kommentje:
az a baj nem érted miért mondom. rögtön elmondta kérdezés nélkül hogy van valakije. annyira szépen ír róla, hogy nagyon szereti és hasonlót. nem merem részletesen leírni mert nem akarom hogy rám ismerjen
én meg ezek miatt csak rá gondolok és fáj hogy nem ír nekem :(
2016. dec. 23. 00:08
6/13 anonim válasza:
Ha velem levelezel Fb-n és itt leveleztünk először, akkor félreértés, nincs barátnőm!
7/13 A kérdező kommentje:
nem te vagy az :) akire én gondolok nem ismerősöm facebookon csak itt beszéltünk és tutkó hogy van barátnője :(
2016. dec. 23. 00:42
8/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy te már most hajlamos vagy többet belelátni ebbe a levelezőpartnerbe, mint amennyit ki lehet hozni belőle. Ezért írtam, hogy ismerkedj másokkal.
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot. nehéz dolgom lesz mert vele is csak a közös érdeklődési kör hozott össze :(
2016. dec. 23. 00:53
10/13 anonim válasza:
Csatlakozok a 8-ahoz, egyszerűen sokal láttál bele.
Sajnos ez előfordul, de ettől függetlenül én még ugyanúgy beszélgetnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!