Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy srácot itt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy srácot itt gyk-n és csak rá gondolok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül vagyok egy ideje, a közeli barátaim lassan mind eltűntek mellőlem. Nemrég ismerkedni kezdtem itt egy fiúval és nagyon furi, de csak rá tudok gondolni. Nagyon tetszik ahogy ír, amiről ír, de azt se tudom hogy néz ki. De van barátnője és ahogy beszél róla egyértelmű hogy szereti :(
2016. dec. 22. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9.: Egyébként lány vagy (nem írtad sehol)? Remélem...

Igen, akkor nem veled levelezek. :-)

Keress másik fiút! Ilyenkor ünnepek előtt egyszerű.

2016. dec. 23. 16:09
 12/13 A kérdező kommentje:
lány vagyok. miért került ebbe a kategóriába a kérdésem? nem vagyok tini... huszonévesek nem lehetnek magányosak?
2016. dec. 23. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem itt arról van szó, hogy a srác ilyen kedvesen ír neked a barátnőjéről, viszont te is szeretnéd, hogy valaki ennyire szeretve beszéljen rólad. Mivel ez a fiú az egyetlen, akiről tudod, hogy ennyire ragaszkodó, ezért úgy érzed, hogy neked ő kell. Pedig te csak azt szeretnéd, hogy valaki szeressen. Lényegében (ilyen szempontból) mindegy, hogy kicsoda.

Mint mondtad, azt se tudod, hogy néz ki. Lehet, nem is tetszene.

Azt javaslom, hogy beszélgessetek, esetleg face-en jelöljétek egymást. Aztán akár találkozhattok is - barátilag -, lehet van valami haverja, akinek tetszenél:)

A barátnőjét pedig ne akard majd kitúrni. Mint írtad, szereti, csak te jöhetsz ki rosszul a helyzetből és nem is lenne szép dolog.

2016. dec. 23. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!