Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy lányt még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt még csak most lesz 17 éves de már 3 exe van meg pár kavarása volt eddig. Kicsit elgondolkoztatott, előbb utóbb énis a süllyesztőben kötnék ki nem? Nem sok ez egy picit 17 évesen?

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
3 exe? A legtöbb 13 évesnek van vagy 20... Sztem nem sok! És az is lehet, h eddig nem jöttek be neki azok a fiúk és nem működött a kapcsolat... Lehet, h te leszel neki az igazi... Bár ezt nem lehet tudni, vagy megmondani.
2016. dec. 10. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen ez is lehet..
2016. dec. 10. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes. Ha tök normális, szeretne, nem csalna meg soha akkor nem mindegy mi a "múltja"? Zavarni zavarna de nem kattognék rajta. Mai fiatalok többségén már egy város végig ment, tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 11. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem sok??? A f@-szt nem!

Átérzem amit érzel, nekem is tetszik egy lány (nagyon is) de elbizonytalanít, hogy én lennék neki a 4..

2016. dec. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!