Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy lányt de elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt de elég furán viselkedik, szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélünk, de általában csak én írok rá.Ő nagyon ritkán. (1-2 alkalommal)Elhívtam egy randira és igent mondott.Élőbe még nem beszéltünk, de csaten nagyon sokszor lassan ír vissza vagy hogy 10 perc is eltelik.Szerintetek írjak neki rendszeresen amíg nem találkozunk vagy hagyjam inkább és várjak hogy hátha rám ír?

2016. szept. 27. 22:09
 1/5 anonim válasza:

Majd a randin eldől, hogy valójában milyen, chaten azért más beszélgetni mint élőben.

(Szerintem addig írogathatsz neki, ha még nem unod, hogy csak te akarsz vele kapcsolatot teremteni.)

16/L

Am hány évesek vagytok?

2016. szept. 27. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
biztos v meik rokona benvan a szobába és addig nem ír :'D
2016. szept. 28. 05:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok a lány 17.Köszi az eddig válaszokat, jöhetnek még.
2016. szept. 28. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érdekled, csak unatkozik.
2016. okt. 1. 21:02
 5/5 anonim válasza:

Akinek hiányzol,az fog keresni.

Ha nem keres valszleg nem szeret,nem gondol rád. Innentől kezve,már te is tudod!

2016. okt. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!