Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy ex a szakítás után így viselkedik?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk, 4 hónapig voltunk egyutt. Végig jó barátnője voltam, szerettem, semmivel nem ártottam neki. Amikor kórházba került hajnalig ott ültem vele, támaszt nyújtottam neki. A kapcsolatnak ő vetett véget, azzal az indokkal hogy kiszeretett belőlem. Igazából sosem illettünk össze, én sokkal ragaszkodóbb voltam, mint ő, negyedannyit se tett meg értem, mint én érte.

A szakításra már teljesen kiábrándultam belőle, előtte sokat sírtam miatta, de a vége megkönnyebbülés volt. Nem sokkal azután összejöttem azzal a sráccal, akivel előtte sokáig barátok voltunk. Nagyon szeretem őt, vele minden megfelelő, fél éve vagyunk együtt és nincs ilyen probléma. Egy évfolyamra járunk mindannyian, ebből adódik a gond...nemrég az exem elkezdett valótlan rossz dolgokat állítani rólam, például azt hogy nagyon rossz vagyok az ágyban (nem feküdtünk le...) meg ilyesmiket. Rosszul esik ez, egyrészt mert sosem ártottam neki, másrészt azok után, amiket megtettem èrte, nem azt várnám, hogy a hátam mögött rossznak állít be, és úgy adja elő, ahogy neki tetszik. Egyre több embertől hallom, hogy miket mond rólam másoknak..szerintetek miért csinálja? Mit gondoltok erről?

2016. szept. 14. 13:10
 1/4 anonim válasza:
100%
fiatal és butaságokat csnál. Ne foglalkozz vele. Neked cask a mostani pároddal kell törödnöd. A régi meg hisztizzen nyugodtan.
2016. szept. 14. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny a kicsike, hogy túl léptél rajta, és nem könyörögsz neki,hogy fogadjon vissza. Dörgöld csak a pofájába a boldogságod, és minél nagyobb hülyeségeket terjeszt rólad, annál inkább mutasd neki,hogy letojod, mert te boldog vagy. Még véletlenül se vedd fel, mert akkor elhiszik,hogy igaz, meg annak ez a gyökér örülni fog..

Szóval tojni rá, légy boldog.

2016. szept. 14. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkoz vele egy peniszfej

Fel ev utan mar gondolom volt szex a masikkal o meg eltudja donteni hogy jo vagy az hogy mas mit gondol meg az mas gondja

2016. szept. 14. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Abban mindenkivel egyet értek, hogy ne foglalkozz vele. Ne menj le arra a szintre, hogy magadra vedd a sértéseket.

Ha dühös vagy, és nem csalódott, akkor akár te is visszavághatsz pár pletykával.

Úgy értem, menj bele a játékba.

(pl. nagyon kicsi neki, ezért nem volt élvezetes az együttlét)

-még ha nem is feküdtetek le-

Ha pedig nem szeretnéd bántani, csak foglalkozz a mostani barátoddal, és mutasd, meg mennyire boldog tudsz lenni az exed nélkül! ;)

2016. szept. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!