Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene nekem megérteni, miért viselkedik így? Komolyan képtelen vagyok kiigazodni rajta.
Egy hónapja szakított velem a párom. Megkérdeztem,mi volt az oka, és eleinte azt mondta, azért szakít, mert sok volt a problémánk. A második indoka az volt, hogy elhalványodtak az érzései, meg jelenleg a tanulásra kell koncentrálnia. A harmadik indoka már a kiszeretés volt. Akkor hihetetlenül dühös lettem, és azt mondtam, sajnálom, hogy valaha szerettem. De nagyon fontos számomra, így később megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Ő ezzel az eleje óta rendben volt. Azonban, amint ez a gyakorlatban alkalmazódott, furcsán viselkedett.
Hihetetlenül rideg velem. Mint kiderült, kitörölt minden egyes dolgot, ami a kapcsolatunkra emlékeztette volna. Volt egy beszélgetésünk a szakításról. Én higgadt hangnemet tartottam végig, míg ő támadott. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy soha nem is ismertem őt. Aztán azt is közölte, hogy tudja, hogy mindig ő lesz a rossz, mert kimondta azt, amire mindketten gondoltunk már. Én helyeseltem. Megmondtam, hogy megértem, voltak problémáink. Nincs semmilyen negatív érzelmem felé. Erre azt válaszolta, hogy nem érdekli a véleményem, neki akkor is igaza van. Megemlítette, hogy egy cselekedetem fájt neki. Én bocsánatot kértem, nem akartam fájdalmat okozni. Felsőbbrendű hangsúllyal azt mondta: Te? Nekem fájdalmat okozni? Ha pedig nem támadó hangsúlyt üt meg, egy szimpla oké-val válaszol arra, amit írok. Egyszerűen nem értem. Ha valóban nem érez semmit már, és rendben van a barátsággal, miért viselkedik így velem?
Első: Őszintén, én is erre gondoltam. Hasonlóan makacsul, és sértődötten viselkedtem én is, a szakítás utáni időszakban. De ő kijelentette, hogy nem szeret, szóval...
Második: Igen, elég... érdekes viselkedés ez még tőle is. :D
Kedves Kérdező!
A "maradjunk csak barátok" szöveg minden szakításkor elhangzik az esetek nagy részében , de legtöbbször nem lesz semmi az egyességből. Jobb ez így ha megint visszatérnétek a barát zónába előjönne valószínűleg a bizonyos " nosztalgikus hangulat"., azaz rájönnétek hogy milyen jó is volt, mikor még össze tudtatok fogni , szerettétek egymást stb. Ez csak további problémákat okozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!