Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen nehezen lehet a ferfiakon kiigazodni? A baratom egyik nap ugy viselkedik, hogy latom h szeret, a masik nap meg le sem sz@r!
Konkretizáld. Nem veled foglalkozik hanem vmi mást csinál, nem próbálja bele tuszkolni a beszélgetésbe a jaj de szeretlek célozgatásokat v mi az isten?
Nekem valahogy sosem volt azzal bajom, ha a barátnőm éppen mást csinált, nem figyelt oda stb ugyan olyan ember mint én neki is kell némi szabadság.
Oké persze ez nálam azért van meg mert én tér igényes jószág vagyok. :D Szóval aki igényli a kb állandó szoros nyáladzást annak nyilván ez rosszul esik.
Konkretan, multkor ket hetig nem talalkoztunk, utana ket napig igen, es nem beszelgetett, csak facebookozott, meg persze szexet akart orankent.
Aztan mikor mentem el reggel, akkor olelget, mondha hogy fogok hianyozni, maganyos lesz stb.
Es csak 3 honapos kapcsolat.
Mit higyjek ilyenkor ?
Ugy gondolod ?
De mindig beszel a jovorol, idemegyunk, oda megyunk stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!