Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik így? Szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? Szakítás után.

Figyelt kérdés

Szóval kb egy hete szakítottunk, azóta nem találkoztunk, együtt éltünk, de én eljöttem a lakásból. Mostmár ő sincs ott. A lényeg az, hogy többször volt már szakítás közeli állapot, de eddig sosem mentünk el, hogy költözés.

Hétvégén nem beszéltünk, az volt megbeszélve, hogy legyen vége, költözzön. Erre írt egy két dolgot, hogy ő gondolkozott, hogy ő meg akar állapodni, meg akar változni (ezt számtalanszor eljátszottuk már). Ezért mondtam neki hogy nem, mert ezt csak azért mondja, hogy ne szakítsunk. Legyen vége, és ha eltelik idő, pár hét, esetleg, és még akkor is így gondolja, akkor keressen meg.

De azóta azért minden nap beszéltünk, mert én nekem nagyon hiányzik... De ő meg egyáltalán nem keres, nem mond semmit. Nem mondta a szakítás óta hogy hiányzom, szeret, meg sem próbálja vissza csinálni a dolgot. Hát én nem erre számítottam... Inkább ideges, ha írok neki, mondom, hogy szomorú vagyok. Meg azt mondja, hogy ő mennyi mindent tett, hogy visszaszerezzen... hát... azt a két mondatot amit írt, azt tette. Most mit szórakozik velem?

2016. aug. 17. 12:54
 1/10 A kérdező kommentje:
bármit írtam neki, akkor elkezdi hogy én mit kötözködök vele, meg hogy ne irogassak neki, ha megbeszéltük hogy most ez van, és szünetet tartunk, de én nem így gondoltam... És nem egész nap írogattam neki... csak egyszer egy nap :( A gond az volt kapcsolatunkban, hogy ő nem tudja akar-e házasságot, gyereket, bulizás neki a fontos,(lassan 40 éves) engem meg ez zavar. Emiatt elég sok vita.
2016. aug. 17. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:

tisztára úgy viselkedik, hogy "hagyjálmárbékénengemahülyeségeiddel"...

Mikor én csak azt akartam, hogy bizonyítsa be, hogy tényleg igazán szeret. De ezzel a viselkedésével teljesen kiábrándít...

2016. aug. 17. 12:59
 3/10 A kérdező kommentje:
ja és azt mondta, hogy ő gondolt rá, hogy odajön a lakáshoz, de tudta, hogy én úgysem vagyok otthon :D erre mondtam, hogy hát ennyi telik csak ki tőled? ez a maxiumum? persze erre ideges lett, hogy nekem semmi sem jó meg követelőzök... jó nagy hülye vagyok nem??
2016. aug. 17. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem érdemes vele foglalkoznod. Javíthatatlan. Legalábbis neked. Miattad nem fog javulni. Ott qrtad el, h többször is eljátszottad vele, h megbocsájtottál neki. Innentől kezdve nem érti majd meg a tettei súlyát, következményeit. Úgy lesz vele, h már megbicsájtottál neki 3-4-szer, akkor meg fogsz ötödszörre is... Egyébként te hány éves vagy?
2016. aug. 17. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

" Hát én nem erre számítottam... "

Mire számítottál??

Szakítottak nem? Ráadásul.nem is először! Lépj tovább!

2016. aug. 17. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Öreg hiba játszmázással szakítani. A szakítás a kapcsolat lezárását jelenti, nem észhez térítés miatt tesszük.

Nem kellesz neki eléggé. Lépj tovább.

2016. aug. 17. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Így jár az, aki a szakítást figyelemfelkeltésre használja. Nem így múködik, teljes joggal küld el a francba.. Ha az ember szakít, akkor szakít, semmi jogod azt várni, hogy teperjen utánad. Az egódnak nyilván jólesne, de az ilyen óvodás játszmázásnál van, hogy visszanyal a fagyi - mint ahogy itt is.

Szakítottál vele, méghozzá teljes joggal, mert SEMMI jövőtök nem volt (ezt te is jól tudod, még ha fáj is szembenézni vele), akkor most már viselkedj is úgy, ne írogass neki ilyen végtelenül szánalmas módon, hanem lépj tovább.

2016. aug. 17. 15:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem is feltétlenül azért szakítottam vele, hogy "visszakönyörögje" magát. Csak egyszerűen nem értem miért így viselkedik, ha állítólag fontos vagyok neki. Tehát akkor nem vagyok annyira... Annyira azért nem szeret, hogy tegyen is valamit. Egyszer egy srác még külföldre is utánam utazott, mert rájött hogy mennyire szeret...
2016. aug. 17. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha alapbol fontos lettel volna neki valaha, akkor nem jutottatok volna szakitasig, mert komolyan tervezett volna veled es ugy is viselkedett volna. Az, hogy miket mondott neked, az teljesen lenyegtelen, a tetteket kell nezni. Nem ertem, hogy az emberek ezt miert nem kepesek megtanulni - SEMMIT nem ernek az ures szavak es igeretek, ha tettek nincsenek mellette.

Szoval ja, nem voltal neki fontos es most sem vagy, szoval hiaba alazod meg magad azzal, hogz irkalsz neki, jobban jarsz, ha masba fekteted az energiad.

2016. aug. 17. 17:50
 10/10 A kérdező kommentje:
hát jó... értem akkor... túl sok energiát fektettem már úgyis ebbe az egészbe... :( találok olyan férfit, aki megérdemli hogy tegyek érte
2016. aug. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!