Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nyaraláson megismertem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyaraláson megismertem egy fiút, de már nem ír. Megunt engem? 14/l

Figyelt kérdés
Voltam nyaralni,és kb. 4. napon a vacsoránál megbámult 2 fiú, de nem zavart. Aztán másnap az egyik oda jött hozzám megkérdezte a nevem és bemutatkozott. Még pár napig ha elmentünk egymás mellett akkor köszöntünk egymásnak. Aztán én haza mentem. Ő másnap rám írt, hogy ott vagyok-e még ,mondtam hogy már nem, azt válaszolta hogy: Ó ne már. Aztán beszélgettünk még. Közben leírta, hogy nagyon szép vagyok, meg, hogy a barátja folyton arról beszélt hogy milyen jó csaj vagyok. Pár napig beszéltünk még. De már nem ír. Amikor beszéltünk akkor is álatlában én írtam rá. Pedig folyton fent van.

2016. aug. 14. 01:33
 1/7 anonim válasza:
100%

nyári flört

szép, de ne tulajdoníts neki több jelentőséget annál, mint ami

2016. aug. 14. 01:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud megunni, mert nem is ismer! Attol, hogy valakivel chatelsz parszor nem fog veled szerelembe esni. Nem kell ezt tulgondolni, egyszeru: foldrajz! Az kell, aki ott van! De meg az sem biztos! :D Biztosan a sracnak van vagy 1000 facebook ismerose meg chatel masik 20 emberrel, ebbol 17 lany ... Most nem fog rad idot pazarolni, mert minek?

14 eves vagy, ket (szamodra helyes fiu) szerint nagyon szep vagy! Na, ez tok jo! Ez egy pozitiv visszajelzes, egy jo kritika! Ilyet jo erzes hallani es kicsit noveli is az egodat! De ebbe ne gondolj bele semmi mast!

2016. aug. 14. 02:11
 3/7 anonim válasza:
63%
Biztos talált egy fiatalabbat.
2016. aug. 14. 03:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előbbiekkel, nem kell túlgondolni.
2016. aug. 14. 03:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos rájött, hogy 14 évesen még ráér ilyenekkel foglalkozni.
2016. aug. 14. 05:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Hidd el nem a család alapításon gondolkodik még.
2016. aug. 14. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem ő írt rád, hanem leginkább te írtál neki. Ez nagy hiba. A lány sohase legyen kezdeményező, max. 1x az elején, de aztán többet nem.Ha nem jelentkezik a lány, akkor hiányozni fog a fiúnak, de ha folyton írogat neki, akkor nem.
2016. aug. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!