Attila1111 kérdése:
Megismertem egy (meddő) lányt és kiderült, hogy elég negatív és feszült. A kisfiával (9éves) ittuk a levét. A lány elköltözött fiával, hogy ne tegyen tönkre. Aztán állapotos lett. Én nem akarom így a babát . De ő nem veteti el. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 23:56
2/30 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.Ahogy azt sem értem,hogy hogy lehet meddő ha terhes??????
3/30 anonim válasza:
hát én sem értem,aki meddő annak nem lehet babájuk..
4/30 anonim válasza:
A barátnőd terhed de te cseszel vállalni a felelősséget most komolyan azt gondolod bárki sajnál kezdi a félénk kényelmes segged akinek csak addig kell a nő míg tömeted.
5/30 anonim válasza:
Na akkor fussunk neki még egyszer mert ez így homályos.
Most vagy a csaj hazudott vagy az első gyermeke születése után valami orvosi vélemény miatt azt hitte, hogy meddő aztán mégse. Én erre tippelek.
Akkor most hogy is van kedves kérdező?
6/30 anonim válasza:
Meddő??
Akinek gyereke van és terhes lesz az nem meddő!!!!
7/30 anonim válasza:
Ez egy meddő vita a meddőségről.
8/30 anonim válasza:
Ha ő terhes, és tőled, és meg akarja tartani, akkor semmit nem tehetsz. Papa leszel.
9/30 anonim válasza:
Jajj Istenem,látom valaki fáradt volt:D
10/30 anonim válasza:
Miután elköltözött, akkor lett terhes???? Egyáltalán a kérdező az apa? Még ez sem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!