Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt a neten, kiderült hogy egy városban lakunk, szeretnék vele találkozni. Mit csináljak?
Nemrég megismertem egy lányt a neten, velem egykorú, és kiderült hogy egy városban lakunk ami elég ritka szerintem :D Nagyon jól elbeszélgettünk a Facebookon viszont nem tudom, hogy mit csináljak. Találkozni szeretnék majd vele, de sose volt ilyen tapasztalatom. Ha találkozok akkor mit csináljak, hogy "elcsábítsam", már mint, hogy egy kicsit jobb legyen a kapcsolatunk stb..
Meg pl. ha találkozunk akkor egyből adjak neki puszit köszönéskor vagy ne, vagy mit csináljak? Valaki segítene? Sose volt ilyenben még részem, és tapasztalatom sincs hozzá.. De ez a lány nagyon tetszik!
UI.: 13 éves vagyok
Semmi gond :)
Szerintem a két puszi simán belefér. Bár ehhez tudni kéne, hogy jelenleg hányadán álltok. Mármint, hogy esetleg alakul már köztetek valami, vagy egyelőre csak beszélgettek?
Szerintem az a legkevesebb, hogy adsz neki puszit, vagy nem. Ha bármelyik miatt megharagszik (nem fog), akkor meg nem mell vele foglalkozni.
Alakulhat attól jól a találkozásotok, hogy nem megfelelően köszöntöd. Bár, ha jobban belegondolok, szerintem 13 évesen első találkozásnál ez elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!