Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem egy lányt de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt de nem merem elhívni találkozni. Mit csináljak? Hogy hívjam el, hogy eljöjjön?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha kölcsönös a vonzalom, bárhogy hívod, el fog veled menni. De ha nem, akkor is van esélyed, mert saját példámból kiindulva, én is szinte bárkivel elmegyek, aki hív, mert lehet, hogy jobban megismerem, és tökre be fog jönni, ha meg nem akkor sem vesztettem semmit.

A lényeg, hogy ne legyél tolakodó. Kezdj el vele beszélgetni általános dolgokról, és amikor már közvetlenebb viszonyban vagytok egymással, tedd föl a kérdést. :)

Sok sikert :)

2016. júl. 17. 20:17
 2/3 October15 ***** válasza:
100%
Pl merd elhívni.. dat kérdés.
2016. júl. 17. 20:17
 3/3 anonim válasza:

Kerdezd meg tole, hogy nincs-e kedve meginni egy kavet, vagy elmenni setalni.

Merd megkerdezni, gondolj bele, megis mi tortenne? Maximum nemet mond, de attol meg nem er veget a vilag.

2016. júl. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!