Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiut a facebookon. A sors ugy hozta hogy mind a kettonknek azutan mas varosba kellett koltozni, hetente egyszer tudunk talalkozni. Ma elmondta a telefonba hogy lefekudt egy lannyal. Sokkot kaptam. , Erdemes idot fektetni a dologni?
A nyitott kapcsolatot időben -megismerkedés és első ágyjelenet között- esetleg ahogy kihűlőben van a kapcsolat fel lehet vetni, de sosem az után, hogy már van kiszemelt, vagy már mással összejött valamelyik fél. A nyitott kapcsolatban igen jól át kell beszélni a "játékszabályokat", hogy teljesen tiszta legyen ki mit ért alatta, mit lehet és mit nem (igazából a nem nyitottban is sokszor hiba, hogy valójában senki nem tudja mi az elképzelése a másiknak, tehát hasznos lenne a normál kapcsolatoknál is egy jó nagy megbeszélés, csak legtöbben nem szeretik, kínosnak érzik).
Ha lefeküdt valakivel és Te ajánlod fel a nyitott kapcsolatot akkor onnantól bármit megtehet veled.
Dobd ki mielőtt pincsikutyulit csinál belőled.
Egy nyitott kapcsolatban élő nő.
Koszonom sokat segitett amit irtatok:) a jatekszabalyok megbeszelese a legfontossabb.
Nekem ere az volt a reakciom ha neki lehet en is!
En is elmentem massal,es termeszetessen elmondtam neki.
Azt mondtam neki ha neki lehet nekem is....
Azota minden percerol beszamol :)
Ma jon fol Romaba,es ahogy tanacsoltatok,a meg fogom kerdezni milyen kapcsolatot akar...tudom ere az lesz a valasza hogy meg akar ismerni,es eleg nehez a tavolsaggal,nekem is.....
De ha egyutt akarunk lenni,es valamit komolyabban akarunk egymastol akkor ki kell varnink egymast...
2 3 honap amig mas varosba kell laknunk...javasoljatok a nyitott kapcsolatot??Ma jon fol hozzam megint egyutt leszunk:) Mit csinaljak? mit mondjak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!