Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsszerűségben? Hogy akivel találkoznod kell, azzal találkozol?
27 éves,független nő vagyok.
A munkahelyemen még két hónappal ezelőtt megláttam egy férfit,akivel akkor egy pillanatra összenéztünk,de nekem az a pillanat elég volt ahhoz,hogy rájöjjek,én őt meg akarom ismerni.
Nos,úgy látszik,a sors is így akarta,mert úgy történtek a dolgok,hogy sokszor egymásba botlottunk,ő nézett engem,én pedig néztem őt,és egyszer félve odaköszönt,de azóta már mosolyogva köszönünk egymásnak. :)
Tegnap pedig a főnököm átküldött arra a részlegre,ahol ő van,és ahogy elintéztem a dolgom,odamentem egyik ismerősömhöz beszélgetni,és messziről megláttam Őt.
Észrevett,és odajött egyből,bekapcsolódott a beszélgetésbe,és olyan közvetlenséggel beszélt velem,mintha már ismernénk egymást.
Tetszett a stílusa,és amit szerettem volna,azt megtudtam róla.
Elmesélte,hogy a 2. házasságában él,vannak gyerekei,42 éves,és kövezzetek meg,de számomra nagyon vonzó.
Amikor elköszöntem tőlük,még utánamszólt,hogy bármikor szívesen lát,jöjjek gyakrabban.
Sosem kezdek nős férfival,ez nálam elv,de ő valamiért mégis más nekem,nem tudom megmagyarázni.
Már amikor először megláttuk egymást,én tudtam,hogy itt van valami,és a sors így intézte,de itt még nincs vége,úgy érzem.
Volt már veletek hasonló?
nem hinném, h bkitől is olyan választ fogsz itt kapni, h igen, ő a másik feled, csak nem jó időben találkoztatok és hasonlók...
Nős és gyermekei vannak. Pont. Nincs értelme tovább ragozni.
Ez hülyeség. Sosem tudod meg, hány olyan emberrel nem találkoztál, akivel kapcsolatban ugyanezt érezted volna. Lehet, hogy "A sors" sokkal kevesebb szimpatikus személlyel hozott össze, mint amennyivel elkerültétek egymást - sőt, biztos, ha belegondolunk, hány ember él ezen a Földön, vagy csak ebben az országban. Ilyesmire hivatkozva belerondítani egy házasságba csak kifogás.
(Én is nő vagyok egyébként.)
Mi dolgotok lenne ugyan? Ha nős és téged megdönt akkor mást is. Mondjuk, van aki szereti ha csak használják. Na de otthon az asszony, aztán te? Gondold at, biztos többet érsz mint egy kapca rongy. Ha pedig össze is jöttök és elváll, te lehet hogy ugyanígy jársz, látogatsz két gyereket, benned a tudat hogy családot romboltál és benned lehet a félelem, hogy mikor jön az új akivel dolga van.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!