Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, hogyha azért nem jövök össze egy lánnyal, mert cigizik, az szemétség vele szemben? Esetleg rá lehet venni, hogy leszokjon róla miattam?
Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 15:15
11/16 anonim válasza:
nem szemétség, csak egy baromira válogatós idióta vagy. Azt még megérteném, hogy ha az lenne a visszatartó erő, hogy ronda vagy bunkó, na de hogy cigizik? Ritka felszínes vagy. Szállj le róla, nem érdemled meg őt.
L
12/16 anonim válasza:
Utolsó, ne vedd magadra. Biztos neked is vannak kizáró okok. Én sem bírom a dohány szagát, sem a füstöt, nem tehetek róla. Gondolom a kérdező is hasonlóan van.
13/16 anonim válasza:
"Utolsó, ne vedd magadra"
Nem vettem magamra, még életemben nem dohányoztam és nem is akarok, de egyszerűen röhejesnek tartom, hogy ez legyen valakinél a kizáró ok. És tök normális, hogy nem bírod a dohányfüstöt, de ha ezt tudja rólad a párod, nyilván nem az arcodba fújja...
14/16 anonim válasza:
Nagyon éretlen vagy. Itt nem csak arról van szó, hogy valaki az arcodba fújja a füstöt vagy sem. Ha az illető nem cigizett egy egész napja én még akkor is érzem rajta és egyszerűen undorodom attól a szagtól, rosszul leszek tőle. Ez egyáltalán nem felszínes.
15/16 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy így még a csókja is keserű?
Egyáltalán nem mindegy.
16/16 anonim válasza:
Ha korlátoz az, hogy cigizik, akkor nagy eséllyel nem érzel iránta túl sokat, szóval nem gáz, ha ezért nem jössz össze vele. Olyannal járj, akit minden hibájával el tudsz fogadni, máskülönben hülyítés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!