Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, hogyha azért nem jövök össze egy lánnyal, mert cigizik, az szemétség vele szemben? Esetleg rá lehet venni, hogy leszokjon róla miattam?
Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 15:15
2/16 anonim válasza:
3 csajjal nem jottem ossze csak ez miatt és az miatt mert nem akart leszokni. nálam 100 százalékos az, hogy nem szokik le miattam, de lehet nálad nem így lesz.
4/16 anonim válasza:
Igazad van, de te sose fogod rávenni hogy leszokjon miattad. Ha magától leszokik akkor jó.
5/16 anonim válasza:
Én sem jönnék össze egy cigiző férfival. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
6/16 anonim válasza:
Én is cigiztem, bár én azért hogy bebizonyítsam hogy le lehet szokni, de nem szívesen jönnék ösze ilyennel, mert akkor én s rágyujtanék néha.
7/16 anonim válasza:
engem nem zavarna ha a párom cigizne. tény, hogy én nem cigizek, de egyáltalán nem zavarna. Ha neki ez jó, akkor csinálja.
18/l
8/16 anonim válasza:
Ez attól függ, mebnyire vagy toleráns ilyen tekintetben. Volt már korábban cigiző barátnőd? Nem kizárt, de valószínűleg nem fog miattad leszokni, ha ő egyáltalán nem akar.
10/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthető. Ezért te se rossz ember nem vagy, se szemét, egyszerűen vannak az embernek elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!