Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemétség lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemétség lenne ha volt legjobb barátnőm exével kavarnék esetleg összejönnék?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 00:15
 1/9 anonim válasza:
Igazából nem, mivel ők már nincsenek együtt ,de valószínű a barátnődnek rosszul esne..
2016. okt. 4. 00:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy haverom összejött az exemmel.

Örültem neki, mert legalább tudtam, hogy normális pasival jár. :) Egyébként meg nem érdekel. A múlt az múlt, aminek egyszer vége, azt onnantól már önző és buta dolog lenne továbbra is kisajátítani.

2016. okt. 4. 01:36
 3/9 anonim válasza:
48%
Nem szemétség lenne, hanem nem vezetne sehova sem. Nem ő van neked rendelve. Felejtsd el, ne álmodozz róla.
2016. okt. 4. 05:42
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem inkább keress másikat.
2016. okt. 4. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha békében váltak el, és a barátnőm már nem érez iránta semmit, akkor nem hiszem, hogy zavarná.

Ha csúnyán átverte, akkor biztosan fura lenne neki, hogy most te vele leszel. Vagy ha még vannak érzelmei felé.

Szerintem kavarásért felesleges egy jó barátságot kockáztatni. Ha ő lenne életed nagy szerelme, akkor talán igen. De így nem.

2016. okt. 4. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb, ha megkérdezed a barátnődet.

Nekem olyan volt, hogy randiztam egy sráccal, de nem lett belőle semmi, mert nagyon nem jött be, nagyon gázos dolgok derültek ki róla, ahogy megismertem. Utána egy barátnőm járt vele. Nem haragudtam rá, csak sajnáltam, hogy ilyen pasival van. És valóban elég rossz lett a kapcsolatuk, a barátnőm végig szenvedett, amíg együtt voltak.

2016. okt. 4. 09:08
 7/9 anonim válasza:
0%

Hármas, te meg miről beszélsz? XD Igyál egy kávét és olvasd újra a kérdést!

Kérdezőnek:

Mellesleg, ha a "legjobb barátnőd" is a múlté már, akkor nincs nagy jelentőssége. Ha viszont csak elírás, akkor meg FAQ helyett jobb lenne, ha őt kérdeznéd (különben nagy eséllyel tényleg "volt" lesz) :D

2016. okt. 5. 03:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Már nem beszélek a lánnyal.
2016. okt. 17. 14:46
 9/9 anonim válasza:
Nem vezetett sehova sem.
2016. dec. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!