Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki az egyik nap még nekem nyalizik a másik nap meg egy másik lánnyal jár. Szerintetek ez szemétség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú aki az egyik nap megpuszilt az iskolában és amikor hazamegyek olyanokat ír nekem víberen hogy szeret meg hogy szép a szemem meg hogy járna velem. És pedig mi nem is járunk. Amikor másnap bemegyek annyit látok hogy a legjobb barátnőmmel csókolózik. (és pedig tetszik az a fiú ) De ezt a barátnőm is tudja és mégis megcsókolja. Szerintetek ez szemétség??? Előre is köszönöm a válaszokat2016. márc. 28. 23:23
1/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hagyd mind a kettőt ez a szemétség felsőfoka. Azért ennyire ne engedje már el magát, te meg ha tudod ne engedd h megpusziljon és akkor érezni fogja, hogy valami nincs rendben. Szerintem csak játszik veled. Kitartást és sok erőt! :))
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen (hidd el mostmár leszarom mind a kettőt vannak más barátok is)
2016. márc. 28. 23:30
3/11 anonim válasza:
Kb minden kérdésnél ezt látom hogy az ilyen idióták tetszenek a lányoknak...ráadásul nem lehet több 13nál
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ez van. Minden lánynak van olyan korszaka amikor meghülyülnek és szerelmesek lesznek.
2016. márc. 28. 23:38
5/11 anonim válasza:
Igen persze, de pont az ilyenekbe..:D
6/11 anonim válasza:
Hmm...
Hogy szemétség-e?
Szerintem nem szemétség. Ezt igazból nem lehet semmivel sem leírni, ez inkább árulás. :(
Sajnálom.
Nekem is sok "barátom" fordult ellenem. Igazából alig van olyan, akiben feltétel nélkül megbízom. :(
Ha tudok bármiben segíteni, nyugodtan írj rám.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem is annyira tetszett csak egy picit. De akkor is kicsit váratlanul ért.
2016. márc. 28. 23:44
8/11 A kérdező kommentje:
Oké 😉 rádírok . Bár remélem nem lesz ilyen több
2016. márc. 28. 23:47
9/11 anonim válasza:
A lányoknak sosem az kell aki könnyű eset, a lányokak cél kell amit megszereznek. Úgy kell szard le ezeket.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és igyekszem leszarni őket.
2016. márc. 28. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!