Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme jónak maradni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme jónak maradni?

Figyelt kérdés

Nem csókolóztam és igen szűz vagyok, de nem vagyok szerencsétlen vagy ronda, legalábbis ideáig 7 lány próbálkozott be nálam, volt aki barát volt, volt aki idegen, de mindet visszautasítottam, mert hogy az első az emlékezetes legyen, de egyszerűen már rosszúl vagyok a világtól, egyre jobban úgy érzem felesleges, hááá a lány aki tetszett nekem és vele akartam lenni, 1 hete tervezem, hogy hogy mondom el neki, erre kiderült, hogy egy ri*anc és nem túlzok, ő az az igazi fajta, teljesen normálisnak tűnik, de délután kifordúl magából, ha rá nem , akkor senki másra nem lehet mondani, hogy több fas* fogott mint kilincset, egy nap vagy 5 különböző srác torkában matat.. Egy világ omlott össze bennem, külsőre és belsőre először egy aranyos láyt ismertem meg és láttam, de ez kiakasztott és már elegem van, minden egyes osztálytársam nem bír másról beszélni, csak hogy kivel/mikor/hogyan vagy kivel akar/mikor és hogyan és ezek végtelen varriációja, genyaság lenne, ha azért lépek be csak úgy egy kapcsolatba, hogy tudom nem lesz hosszútávú, de jó lenne egy kis tapasztalat????? PRIVÁTOT NEM KÉREK!!!Neten nem fogok ismerkedni, elvégre teljesen ismeretlen emberekhez is könnyedén oda megyek és leszólítom őket, csak mindig vártam a jobbat, de szerintem már megfogok elégedni egy jóval.

17F

2016. nov. 29. 18:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Igen elég zavarosan írtam és indulatosan, csak hát kicsit nagyon felidegesített, nem fogom fel miért jó ez egy lánynak.
2016. nov. 29. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
én ugyan így álltam hozzá és totál megérte azt kell hogy mondjam nem rég osszejottem "életem szerelmével" és le is feküdtünk nagyon jó emlék pedig azóta szakítottunk is T.T hidd el megéri 17/F
2016. nov. 29. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem olvastam el semmit csak a fokerdest.

A lenyeg hogy mindjart jonnek a "normalis" lanyok akik mondjak neked hogy MAJD jon MAJD igy MAJD ugy jo lesz. Csak maradj ilyen.

Na az a helyzet hogy amit irok sok piros pacsit hoz.

Ha bunkobb vagy sokkal nagyobb eselyed lesz. Ne legyel jo, nem fizetodik ki.

En voltam jofiu es mit ertem el vele? Azt hogy aranyoskedvescuki vagyok es ennyi :D

Miota flegmazok es parancsolgatok meg szemtelenkedek a lanyokkal csak jobb :)

2016. nov. 29. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát b+ velem megpróbálhatnál flegmázni meg bunkózni , küldenélek egyből melegebb éghajlatra . Nem kell kedvesnek lenni de avval csak a ri.bancoknál értek el bármit akiket meg elvileg utaltok meg szidtok. Mert könnyebb itt sírni ... Meg szegény fiuk szomorú helyzetén bőgicsélni. Itt vagyok szintén 17 évesen nem csokoloztam, szűz vagyok. De miért kéne zavarjon?! És igen lett volna pár srác de mind evvel a "csoda" módszerrel próbált "hódítani" . Hát ők is mehettek a francba . Ès tovàbbra is ehhez tartom magam . Inkàbb senki mint egy ehhez hasonlo gy.ökér ... Szóval csak hajrá nem kell várni semmire ha már nem tudsz mit kezdeni a cerkáddal , D.ugj meg egy r.ibancot h ezt is elmondhasd . Mert ezzel a mentalitással mást nem fogtok találni sracok.
2016. nov. 29. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem annak vallanám be hogy jó vagy hanem annak hogy te az igazira vágysz. Nem éri meg inkább keress rövid kapcsolatokat amit úgy élvezel hogy rövid és majd megtalálod a tókéletest. De ne egyből rá várj.
2016. nov. 29. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos igen ezt kéne tennem és ezt is fogom, amúgy 4-es, nem fogok flegmázni már a szótól is kiráz a hideg, de igen egy kis pimaszság kelleni fog, hogy kötetlenűl viccelődhessek egy lánnyal.
2016. nov. 29. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem írtam h én vagyok a tökély és a követendő példa . Csak azt h normalis lányoknál ez nem hatásos . És nem az igazira várok csak egy srácra aki nem hiszi h ez a "menő"
2016. nov. 29. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Használd ki az összeset! futasd csak szépen őket, 1-2 menetre kb mindin lány jó, több meg nem is kell.
2016. nov. 29. 19:47
 9/9 anonim válasza:
Nincs értelme jónak lenni. Egy idő után unalmas lesz az ember, én például az unalmasság mellé kicsi önbizalommal voltam megáldva. Én fiatalon, 15 évesen rájöttem erre. Ajánlom, hogy legyél kicsit badboy, sokkal jobb érzés lesz.
2016. dec. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!