Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme jónak maradni?
Nem csókolóztam és igen szűz vagyok, de nem vagyok szerencsétlen vagy ronda, legalábbis ideáig 7 lány próbálkozott be nálam, volt aki barát volt, volt aki idegen, de mindet visszautasítottam, mert hogy az első az emlékezetes legyen, de egyszerűen már rosszúl vagyok a világtól, egyre jobban úgy érzem felesleges, hááá a lány aki tetszett nekem és vele akartam lenni, 1 hete tervezem, hogy hogy mondom el neki, erre kiderült, hogy egy ri*anc és nem túlzok, ő az az igazi fajta, teljesen normálisnak tűnik, de délután kifordúl magából, ha rá nem , akkor senki másra nem lehet mondani, hogy több fas* fogott mint kilincset, egy nap vagy 5 különböző srác torkában matat.. Egy világ omlott össze bennem, külsőre és belsőre először egy aranyos láyt ismertem meg és láttam, de ez kiakasztott és már elegem van, minden egyes osztálytársam nem bír másról beszélni, csak hogy kivel/mikor/hogyan vagy kivel akar/mikor és hogyan és ezek végtelen varriációja, genyaság lenne, ha azért lépek be csak úgy egy kapcsolatba, hogy tudom nem lesz hosszútávú, de jó lenne egy kis tapasztalat????? PRIVÁTOT NEM KÉREK!!!Neten nem fogok ismerkedni, elvégre teljesen ismeretlen emberekhez is könnyedén oda megyek és leszólítom őket, csak mindig vártam a jobbat, de szerintem már megfogok elégedni egy jóval.
17F
Nem olvastam el semmit csak a fokerdest.
A lenyeg hogy mindjart jonnek a "normalis" lanyok akik mondjak neked hogy MAJD jon MAJD igy MAJD ugy jo lesz. Csak maradj ilyen.
Na az a helyzet hogy amit irok sok piros pacsit hoz.
Ha bunkobb vagy sokkal nagyobb eselyed lesz. Ne legyel jo, nem fizetodik ki.
En voltam jofiu es mit ertem el vele? Azt hogy aranyoskedvescuki vagyok es ennyi :D
Miota flegmazok es parancsolgatok meg szemtelenkedek a lanyokkal csak jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!