Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom megkötni, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megkötni, vagy lenne értelme?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit 2,5 éve ismerek. Nagyon szimpatikus volt már az elején, nagyon jól kijövünk egymással, tudunk komoly témákról is beszélgetni, és nagyon tetszik kívülről-belülről.

A lényeg, hogy szeretne velem lenni, (és én is vele) viszont nemsokára elmegyek egyetemre vagy Prágába vagy Brüsszelbe.

Leggyakrabban 2-3 havonta járnék haza, és olyan sűrűn ő se tudna hozzám eljönni, max havonta.

És nem szeretném, hogy most miattam teljesen meg legyen kötve az ilyesmiktől, másrészről viszont valami hihetetlen irigység lenne bennem, nem szeretném, ha bárki más megkapná.

Mit tudnék csinálni ilyenkor?

2016. nov. 6. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondoljátok végig!Megéri?Ha szeretitek egymást és tudtok várni egymásra, akkor érdemes megpróbálni.Beszéljétek meg! :)
2016. nov. 6. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincsenek lehetetlenek, de nem tudom, hogy most barátság van köztetek vagy amolyan kimondatlan szerelem vagy pedig már létező párkapcsolat?

Ha szereted mond meg neki, kössetek kapcsolatot ha még nincs így valamiféle igazolás lesz köztetek, hogy nincsenek kimondatlan érzelmek.

Másrészt az egyetem egy dolog, pár év mindössze és vannak akik 2-3 havonta se látják egymást.

Sőt, mondjak jobbat?

Denzel Washington van, hogy 4-5 hónapig se látja a családját, szeretett feleségét, mert annyit forgat mégis békében vannak.

Az idő, tér, ezek nem választják el azokat akik szeretik egymást.

Annál jobb lesz találkoznotok 2-3 havonta és esetleg évekkel később, túlélve ezt a nagy próbatételt, mert tényleg az óriási hasznotok lesz ebből.

Néha külön kell válni, olykor hosszabb időre is, ezek az élet dolgai.

Neked le kell tenni az egyetemet, de ez nem kell a végét jelentse.

Vagy például: hozzámennél esetleg egy zsidó sráchoz, és tudod az az egyetlen ahol van olyasmi, hogy a nőhöz menstruáció ideje alatt meg utána (7-10 napig egy hónapban) nem nyúlnak a férfiak szexuális értelemben.

Ez így elsőre furának tűnhet, mégis talán emiatt van köztük kevés válás, mert 7-10 nap után újra a szeretett pároddal lenni mindig amolyan megújító érzés lehet a léleknek, hogy VÉGRE tudod!

Ne add fel ilyenek miatt, üljetek le és beszéljétek meg a közös jövőtöket :)

2016. nov. 6. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
az az egyetlen -VALLÁS-ez kimaradt bocs.
2016. nov. 6. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Javítom ezt is mert értelmetlen így visszaolvasva na, fáradt vagyok bocsi XD

Annál jobb lesz találkoznotok 2-3 havonta és esetleg évekkel később, miután túléltétek ezt a nagy próbatételt, mert ez tényleg az, és akkor esetleg óriási hasznotok lesz az egészből a jövőre nézve.

Mármint kialakul köztetek egy mélyebb bizalmi kapocs mint a többség között, megtanultatok bízni a másikban úgy is, hogy messze volt tőletek és ritkán láttátok.

Én annál szebb dolgot el sem tudok képzelni, hogy egy pár túlvészel ilyen időket, ne irigykedj senkire, persze tudom, hogy rossz érzés.

Látják más lányok, beszélgetnek vele, esetleg meg is ölelik de ha szeret nem hiszem, hogy elkattan neki valami és megcsalna!

Pár tanácsot is adhatok esetleg, úgyis kezdek belejönni néha:

-válasszatok egy közös dalt, amit minden héten ha nem találkoztok élőben, skype-on vagy valamin keresztül lejátszotok egymásnak.

-küldjetek egy fotót minden napról, csak 1 dologról amit imádtatok abban a napban.

-tervezzétek előre hogyan fogjátok a közös napokat együtt tölteni, lehetőleg kettesben töltsétek, olyan helyeken ahol kettesben érzitek magatokat-lehet ez a tömegben is akár tudod XD

2016. nov. 6. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon mély, bizalmi kapcsolatban vagyunk, csak még fiatalnak gondoltuk magunkat egy kapcsolathoz. Mindketten tisztában vagyunk egymás érzéseivel. (ő most ki is mondta, de rajtam is látja)

Ezek nagyon jó ötletek! :)

Tehát megéri? Most még lenne majdnem egy évünk együtt, viszont olyan nehéz lesz úgy kimenni, nem?

Nem félek a csalástól, nem olyan fiú. De miatta is gondolkozom, ez neki is nagyon nehéz lenne, mármint elég vonzó, sokan utánafordulnak, bulikban rányomulnak. Ez a fiúknak még nehezebb, nem?

2016. nov. 6. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szeressétek egymást és tartsátok a kapcsolatot!Menni fog!Sok sikert! :)
2016. nov. 6. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mégiscsak különleges dologról van szó, kedves ahogy ennyire finoman alakult ki köztetek a dolog.

1 év együtt lét még igazán sok.

Van egy fantasztikus film: Hideghegy

Az egyik legszebb szerelmi történet amit valaha láttam, a legjobb barátom pont valami hasonló de szerintem ti is magatokra ismertek majd, mármint olyan értelemben, hogy miket ki nem tud bírni a szerelem.

Van benne egy csomó értékes gondolat, hidd el nincs miért aggódni.

Pont múltkor olvastam egy történet egy koreai szerelmespárral akiket elválasztott Dél és Kelet évtizedekre, s azalatt mindenfajta értelemben maguk voltak, egymaguk!

Se más kapcsolat se semmi, és a fiatal szerelmesek idősen találkoztak újra, mert átengedték az egyiket Északról..-

Ezeket úgy hiszem csodáknak nevezzük.

2016. nov. 6. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
pont valami hasonlót él át
2016. nov. 6. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!