Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme, összejönni vele? 19/F
Figyelt kérdés
Eltudom vele képzelni magam, de mégsem tudom azt mondani rá, hogy na igen, ő az akiről mindig is álmodtam.2016. aug. 21. 20:27
1/7 anonim válasza:
Szia!
Ha érzel iránta vonzalmat, akkor összejöhetsz vele.Lehet , hogy a kapcsolatotok alatt jobban megismered, lehet , hogy mégjobban megkedveled.De ha nem érzed úgy , hogy vele kéne összejönnöd akkor ezt te döntsd el.
2/7 A kérdező kommentje:
Vonzalmat érzek iránta.
2016. aug. 21. 20:56
3/7 anonim válasza:
Esetleg pontosabban? Valami történet?
4/7 anonim válasza:
Pl. Mióta ismeritek egymást? Így nehéz megmondani, hogy semmit sem tudunk :)
5/7 anonim válasza:
Az álmok sokszor nem kapcsolódnak a valósággal, de ha nem érzel konkrét szerelmet iránta, ne jöjj össze vele, mert hosszútávon egyikőtöknek sem lesz egészséges. Bár ahhoz, hogy konkrétabbat lehessen mondani, tényleg egy picivel többet kellene tudni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem igen... ismerd meg jobban, hátha a vonzalom egyre nagyobb lesz :)
7/7 anonim válasza:
Lanyoknal se jon ossze mindig a szoke herceg feher lovon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!