Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem lenne ertelme talalkozni vele?
Figyelt kérdés
Szakitottam a baratommal mert jobbnak lattam ugy ha szakitunk hisz folyton csak veszekedtunk. Es neki is meg magamnak is jot akartam ezzel. Csak megis hianyzik es latni akarom ot es mivel nalam maradt a pendrive-ja gondoltam leviszem neki es kozben bocsanatot kerek, vagy mar hagyjam mert elrontottam mindent?2016. nov. 9. 21:10
1/2 anonim válasza:
Nem tudom az okot, így csak azt tudom írni, hogy gondold át, hogy megéri-e.Mármint nem a pendrive-ot átadni, hanem esetleg folytatni.
2/2 October15 válasza:
Attól függ milyen pendrive. Van olyan aminek az árán már komplett pasit vehetsz. XD Egyébként ha nem épp normálisan szakítottál akkor bocsánatot kérni éppen anélkül is lehet, hogy folytatnátok [ezt nyilván ki kell találnod]. Egyéb iránt alapvetően nem ártana ha nem húznád be a cuccait. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!