Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs értelme annak a kapcsolatnak, ahol csak 2 hetente tudnak találkozni?
Távkapcsolatban éltek, de hónapokon át majdnem minden héten találkoztak, mentek egymáshoz, de ezentúl csak 2 hetente(akkor olyan 28 órát együtt töltve) tudtak volna legalább 3 évig( szünetekben főleg nyáron sokkal több időt lehettek volna együtt).
Nagyon szerették egymást, de vége lett, mert az egyik fél úgy gondolta, hogy hiába szereti mindennél jobban, de mikor nincs vele elmondhatatlanul hiányzik neki, és hogy ez így legyen még egy jó ideig, inkább szakít vele, mert így értelmetlen lenne számára folytatni.
Akkor nincs értelme, ha ezen nem akarnak változtatni. Szerintem 3 év nagyon sok idő, én sem maradnék benne olyan kapcsolatban, ahol ezt a párom vállalná, mert ez egyértelmű azzal, hogy az egyéb céljai fontosabbak neki nálam.
Egyébként nekem a férjem külföldi, a megismerkedésünnkor 2-3 hetente tudtunk találkozni, változó időszakokra (szabadság, hétvége, ünnepek), és repülővel csak (egyébként 1 napos út lett volna csak egy irányba).
Mégis törekedtünk arra, hogy ez a helyzet változzon, fél éven belül összedobtuk rá a pénz, hogy összeköltözhessünk, addigra albérletet is szereztünk.
Ha nekem akkoriban azt mondta volna, hogy majd 3 év múlva esetleg - hát tudod mikor. Nem lettem volna senkinek a hétvégi dugópajtása éveken keresztül. Az elején, amikor még csak ismerkedtek természetes, hogy nem töltötök annyi időt együtt, de később ez nagyon nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!