Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szikra akkor már nincs értelme egy kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, nagyon aranyos nagyon kedves, de nem érzek szikrát vele, másokkal már éreztem. Bizonytalan is vagyok, nem tudom mi tévő legyek.
Lehet azért mert mások lebeszélnek róla hogy szép lány vagyok, és kaphatnék tőle jobbat is. Nekem sem egy álom pasi, de nem tudom, nagy jövőre sem számítok mindketten fiatalok vagyunk, neki még párja nem is volt.
Szerintetek nincs már alapja a kapcsolatunknak??
2011. máj. 22. 22:19
1/3 anonim válasza:
Nincs alapja. Ennyi negatívum után értelmetlen összeállnod vele. Kíméld meg attól, hogy 3 hónap múlva kiadod az útját.
És ne másokra hallgass...
2/3 anonim válasza:
Huhh hát ha nincs szikra, az annyira nem gáz, cserélj gyertyát, trafót, nézd meg a gyertyakábelt, esetleg a CDI elektronikát, utána tuti lesz szikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!