Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor van értelme egy kapcsolatnak a két fél között?
Nézeget engem, komoly tekintete van, kedvesen mosolyog rám, úgy érzem néz, én viszonzom. Nem egy casanova tipus, nagyon rndes. Azt hittem később lehet valami, nagyon kedvelem, de megtudtam, hogy állítólag van párja.
Most mit csináljak? Elkeseredtem, de annyira kedvelem. Úgy érzem ő is engem.
Én 24, ő 33.
Ha van párja szerintem ahgyd a csudába...
Majd találsz másikat, nem jó ilyenbe belefolyni.
Szerintem...Na meg ha jól esne hogy egyszer téged egyszer öt....
Van egy közös ismerősünk, ő azt modnja, hogy szerinte érez iránam valamit és vacilál. Én nagyon kedvelem, eltudnám magam mellett képzelni, de félek az átveréstől.
De küldi nekem a jelekt, úgy néz rám, hogy azt nem lehet félreérteni. Nem kihívóan, hanem érzelem van benne. Valami van, mert nem úgy tekint rám, mint másokra, ezt én is érzem , mert érezteti a tekintetével is.
Hát nem tudom, nem szeretem az olyan embereket, akik nem akarnak már a jelenlegi párjukkal lenni, félrekacsintanak, de azért nem szakítanának ám...
Majd vicces lesz, amikor te leszel így mellette...
Félre nem kacsintgat, ne értsétek félre. Igazából nem tőle, vagy közvetlen ismerősétől hallottam, hanem olyan mebertől,aki látásból ismeri. Ő mega zt mondta hallotta valakitől, hogy van barátnője.
Tehát nem is tuti. Nem tudom most mit tegyek. Viszonozzam a mosolyokoat, a gesztusokat, vagy adjam fel? Ez a kérdés.
"állítólag van párja[...]Igazából nem tőle, vagy közvetlen ismerősétől hallottam, hanem olyan mebertől,aki látásból ismeri. Ő mega zt mondta hallotta valakitől, hogy van barátnője. "
állítólag. látásból ismeri az emberke. nagyszerű.
17.11
Minap énis ezt közöltem, hogy itt kitudja írástudó kortól kezdve 99 éves korig, akár az alkoholista józsinéni is irkálhat, és jobban bízik bennünk, mint az ismerőseiben és saját magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!